کد خبر:۶۱۵۲۰۵
یادداشت دانشجویی/

وکیل‌الدوله

صادقی از ابتدای مجلس دهم با دفاع از عملکرد و برخی سخنان نادرست روحانی، در قامت یک وکیل‌الدوله حاضر شده و بعضا با حمایت از تندروهای دولت یازدهم، نقش یار کمکی دولت را ایفاء کرده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛ * یکی از ضعیف ترین ادوار مجلس‌ شورای اسلامی پس از انقلاب را می توان مجلس ششم نامید. هنوز سیاسی کاری ها، دعوای بین احزاب و گروه ها، مصوبات شاذ و جنجال های سیاسی آن دوران در افکار عمومی وجود دارد. گذراندن بیشتر وقت مجلس ششم به امور بی اهمیت موجب غفلت از وظیفه‌ی اصلی آنان که قانون گذاری، نظارت و رسیدگی به مشکلات مردمی که نمایندگی آنان را می‌کردند، بود.

 

نهایتا کار به جایی رسید که تا سه دوره‌ی بعد، مجلس شورای اسلامی کاملا به دست رقیب جناح حاکم بر مجلس ششم بیافتد و مردم در صندوق‌های رای اقبالی به هم حزبی های حاکم بر مجلس ششم نداشته باشند. این اتفاقات خود سبب پختگی جریان اصلاحات برای حضور در مجلس دهم شد که پس از سه دوره، آنها توانستند کرسی های قابل توجهی از مجلس دهم را از آن خود کنند.

 

نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس دهم اغلب سعی در عدم تکرار اشتباهات هم‌قطاران خود در مجلس ششم را داشته و این امر را می‌توان در رفتار آنان مشاهده کرد. اما در این بین افرادی هستند حقیقتا لفظ نماینده مجلس را از محتوا تهی می‌کنند که نمونه آن را می‌توان جناب محمود صادقی نام برد.

 

صادقی با بیش از 1000 توییت از ابتدای دوره‌ای که نماینده مجلس شده است، بیشتر به یک فعال رسانه‌ای می‌نماید تا یک نماینده مجلس. صادقی ابتدا با انتقاد از حساب‌های قوه قضاییه و ماجراجویی های بعد از آن نشان داد در شانتاژ رسانه‌ای تبحر خاصی دارد و خوراک شبکه ها و کانال‌های تلگرامی ضد انقلاب را تا مدت ها تامین می‌کرد. از ظلمی که صادقی در مسئله بورسیه‌ها کرد و بعد ها مشخص شد چنان که دولتی‌ها می گفتند نبوده است، بگذریم و در قضیه‌ی آتش سوزی ساختمان پلاسکو مرزهای سیاسی کاری را جابه‌جا کرد. این در حالی بود که در مورد حوادث ریلی و جاده‌ای، وقتی انتقادات به سوی وزیر راه، آخوندی بود، روزه سکوت گرفت.

 

صادقی از ابتدای مجلس دهم با دفاع از عملکرد و برخی سخنان نادرست حسن روحانی در قامت یک وکیل الدوله حاضر شده و بعضا با حمایت از تندروهای دولت یازدهم نقش یار کمکی دولت را ایفا می‌کرد. یکی از این موارد را می‌توان در نقش صادقی در حمایت از بدنه تندروی وزیر سابق علوم دید.

 

از ابتدای روی کار آمدن حسن روحانی همیشه تکرار حوادث سال‌های اواخر دهه هفتاد زمانی که بخشی از جنبش دانشجویی تبدیل به پیاده نظام جریان اصلاحات شده بودند، برای تندروهای این جریان یک آرزو بوده است و از هیچ تلاشی برای ایجاد تشکل هایی با این هدف دریغ نکرده‌اند که به اصطلاح به تشکل‌های دولت ساخته معروف شده اند. محمود صادقی یکی از نمایندگانی بود برای نیل به این هدف تمام تلاش خود را کرد.

 

البته این امر پس از تغییرات اولیه از آنچه مطلوب جریان تندروی اصلاحات در وزارت علوم بود، سخت شد. دوباره و در پی نزدیک شدن به زمان معرفی کابینه توسط حسن روحانی، صادقی با شانتاژ رسانه‌ای قصد عبور از فرهادی و رسیدن به فرجی‌دانا را دارد تا بدنه‌ تندتری در وزارت علوم بتواند به آنچیزی  که چهار سال تندروهای اصلاحات آرزویش را داشتند، برسند.

 

محمدرضا گلرو مفرد- عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار