به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی کوزهگر در نشست خبری گفت: نیکوکاران علاوه بر پرداخت وجوه زکات فطره و کفاره خود به روش سنتی، از طریق صندوقهای جمعآوری زکات سازمان بهزیستی کشور میتوانند از طریق حساب 90190 بانک ملت نیز برای پرداخت زکات فطره و یا با شمارهگیری #9*7*733* و یا مراجعه به سایت www.behzisti.ir و انتخاب گزینه پرداخت آنلاین و یا تلفن بانک 02184284 برای پرداخت فطریه خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: مردم از طریق اپلیکیشین فطریه آنلاین بانک صادرات نیز وجوه فطریه خود را می توانند پرداخت کنند.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بودجه بهزیستی پاسخگوی نیازش در راستای رسیدگی به نیازمندان نیست، گفت: حتی به جز سازمان بهزیستی، سایر نهادها و سازمانهای حمایتی در این بخش فعال هستند اما با این حال باز هم عدهای از جامعه زیر خط فقر زندگی میکنند و در کنار آن جمعیت قابل توجهی از اقشار آسیبپذیر زنان سرپرست خانوار، معتادان، کودکان بدسرپرست و بیسرپرست و ... نیز در کشور وجود دارند که تأمین حداقلهای زندگی آنان کار بسیار سختی است.
کوزهگر تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 2 میلیون نفر خانوار نیازمند و آسیبپذیر تحت پوشش بهزیستی است و در تلاشیم تا مشارکتهای مردمی را در قالب خیر جمعی تعریف کنیم و تمامی آحاد جامعه را نسبت به مسئولیت اجتماعیشان در قبال نیازمندان آگاه کتیم.
وی گفت: امکان جذب مشارکتهای مردمی به روش الکترونیکی و از طریق اپلیکیشینها را نیز گسترش خواهیم داد تا کمکهای مردمی سریعتر و بهتر از قبل دریافت و توزیع شوند.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: امسال برای نخستین بار افراد میتوانند از طریق کد #9*7*733* زکات فطره و همچنین سایر کمکهای نقدی نیکوکاران خود را با انتخاب شهر موردنظر خود پرداخت کنند و حتی انتخاب گروههای مورد هدف خیرین نیز امکان پذیر میشود.
کوزهگر در مورد میزان مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی در سال گذشته، گفت: در سال 95، 47 میلیارد تومان رقم کل مشارکتهای سازمان بهزیستی بوده است که به صورت غیرمتمرکز از طریق 32 هزار مرکز غیردولتی و غیردولتی وابسته به سازمان بهزیستی کشور جمعآوری و برای نیازمندان و اقشار آسیبپذیر هزینه شده است.
وی همچنین گفت: باشگاه نیکوکاران بهزیستی نیز ایجاد شده تا از این طریق همه افراد خیر با مراجعه به سایت mosharekatha.behzisti.ir میتوانند در این سایت ثبتنام کرده و اعلام آمادگی کنند تا به این ترتیب هر ایرانی یک خیر باشد.
وی گفت: تاکنون 76 هزار و 530 نفر در باشگاه نیکوکاری ثبتنام کرده و برای آنها کارت نیکوکاری صادر شده است.