کد خبر:۶۱۶۲۰۹
محققان آمریکایی:

مدیتیشن و اعمال مذهبی با بهبود خلق و خو و رفتار اجتماعی همراه است

مطالعات نشان می دهد مدیتیشن و اعمال مذهبی موجب ایجاد تغییراتی در سیستم مغز شده که با بهبود خلق و خو و رفتار اجتماعی، خواب و حافظه مرتبط هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تغییر در دوپامین (مسئول برقراری ارتباط بین شناختی، احساسات و حرکت) و سروتونین ( دخیل در تنظیمات عاطفی و خلق و خوی) مغز ممکن است از علائم اولیه تجارب معنوی برای مغز باشد.

 

اسکن های انجام شده بعد از اعمال مذهبی حاکی از کاهش انتقال دهنده دوپامین (۵ تا ۸ درصد) و انتقال دهنده سروتونین (۶.۵ درصد) است که با احساسات مثبت و احساسات معنوی همراه است.

 

اندرو نیوبرگ، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه توماس جفرسون پنسیلوانیا، دراین باره می گوید: «از آنجائیکه سروتونین و دوپامین بخشی از سیستم عاطفی و پاداش مغز هستند می توانند به ما در یافتن دلیل اینکه این اقدامات منجر به تجارب قوی و مثبت عاطفی می شود کمک کند.»

 

در این مطالعه، شرکت کنندگان شاهد بهبود چشمگیر سلامت جسمی، تنش و خستگی بودند. آنها همچنین دارای احساس زیاد خودتعالی بودند که با تغییر در اتصال دوپامین مرتبط بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار