به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا صادقی هدف از راهاندازی این دبیرخانه را بهرهگیری دقیق و ساختارمند از همه تجربیات، دیدگاهها، ظرفیتها و توانمندیهای موجود در پایانههای کلانشهرهای کشور عنوان کرد.
وی ادامه داد: دبیرخانه قطعا میتواند در بازه زمانی مشخص و مطلوب، به درجه قابلقبولی از میزان تاثیرگذاری و راهبری برسد و نقش اساسی خود را در عرصه تحولات مرتبط با حوزه حمل و نقل و ترافیک شهری و بینشهری بعنوان یک عنصر تعیینکننده و غیرقابلانکار ایفا کند.
صادقی از همه دلسوزان، فعالان و دستاندرکاران عرصه حملونقل بویژه مدیران سختکوش سازمانهای پایانههای مسافربری کلانشهرها خواست برای رسیدن به هدف اصلی یعنی کمک به توسعه حمل و نقل عمومی کشور و تقویت و توسعه فعالیتهای پایانهها، دست به دست هم بدهند و با همه توان، انرژی و دلسوزی، دبیرخانه را در مسیر تحقق اهداف و برنامههای مدنظر یاری کنند.
مدیرعامل سازمان پایانهها و پارکسوارهای شهرداری تهران خاطرنشان کرد: مدیران پایانههای سراسر کشور تنها با همافزایی تجربیات و اندوختههای حاصل از فعالیتهای اجرایی، مدیریتی، فرهنگی، مذهبی، آموزشی و تخصصی میتوانند با تعریف سطح جدیدی از فعالیتها و برنامهها، گامهای اساسی برای رسیدن به جایگاه حقیقی خود بردارند و نقش تعیینکنندهای در رونق صنعت خطیر حملونقل ایفا کنند.
صادقی، استفاده از ظرفیتهای تخصصی، کارشناسی و فنی سازمانها و همچنین ارتقای سطح روابط با نهادهای بالادستی را از دیگر اهداف دبیرخانه پایانههای مسافربری کلانشهرهای کشور عنوان و تاکید کرد: با راهاندازی دبیرخانه، فضایی فراهم شده تا مدیران اجرایی و ستادی و فعالان در این حوزه تخصصی بتوانند براساس یک برنامه راهبردی و عملیاتی از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود به خوبی بهره بگیرند و قطعا میتوانند خدمات شایان توجهی را به مجموعه خود داشته باشند و نتایج بارز و ملموسی را در این راستا به دست آورند.
مدیرعامل سازمان پایانههای شهرداری تهران گفت: از آنجا که ناوگان حملونقل جادهای، فراگیرترین و اصلیترین سیستم حمل و نقل عمومی کشور است، بصورت برنامهریزی شده و اصولی و مبتنی بر نگاه کارشناسی و علمی به دنبال این هستیم که با آسیبشناسی دقیق و ارزیابی جامع و اشتراکگذاری تجربیات به تدوین برنامههایی برای برقراری ارتباط مستمر و پایدار بپردازیم.
صادقی گفت: فراهم کردن بسترهای مناسب برای کمک به پایانهها در ابعاد مختلف، افزایش تعامل سازمانها با نهادها و دستگاههای تاثیرگذار کشور در مبحث حمل و نقل و ترافیک، ارتباطات گسترده و برنامهریزی شده با مدیران ارشد دولتی، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور و دیگر ارگانها و سازمانهای مرتبط از اولویتهای کاری ماست.
وی در ادامه به جایگاه و نقش اثرگذار سازمانهای پایانههای مسافربری کلانشهرها اشاره کرد و گفت: از آنجا که بیش از 60 درصد ناوگان حملونقل بین شهری کشور متعلق به کلانشهرهاست، ما برنامه جامعی در راستای تقویت و توسعه سطح ارتباط پایانههای پایتخت با کلانشهرها داریم که امیدواریم با توجه به رایزنیها و هماهنگیهایی که با مدیران عامل توانمند و با تجربه این سازمانها انجام خواهد شد، در آینده نزدیک شاهد تعامل سازنده، مثبت و موثر بین پایانههای کلانشهرها باشیم.