کد خبر:۶۱۷۴۶۶
باوجود حکم دادستان کرمان مبنی بر ممنوع التصویری رئیس دولت اصلاحات؛

همچنان شاهد بی‌قانونی در دانشگاه شهید باهنر کرمان هستیم/ دادستان با خاطیان برخورد کند

دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه باهنر کرمان گفت: باوجود حکم دادستان کرمان مبنی بر ممنوع‌التصویری رئیس دولت اصلاحات در دانشگاه‌های استان و ابلاغ این حکم به تمام دانشگاه‌های استان، همچنان شاهد بی‌قانونی در دانشگاه شهید باهنر کرمان هستیم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

میلاد عرب، دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه باهنر کرمان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: در جلسه سه هفته قبل که در کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد، تصمیم بر رفع ممنوع التصویری رئیس دولت اصلاحات گرفته شد؛ یعنی انتشار عکس وی در نشریات دانشگاه شهید باهنر کرمان ازاد شد و در هفته گذشته هم عکس وی در برد یکی از تشکل های دانشجویی دیده شده است؛ خب حال سئوال و تعجب بنده این جاست زمانی که این حکم از طرف دادگاه کرمان مبنی بر ممنوع التصویری رئیس دولت اصلاحات داده شده و به تمام روسای دانشگاه نیز ابلاغ شده، چرا همچنان شاهد بی قانونی در دانشگاه شهید باهنر کرمان هستیم.

 

وی با بیان اینکه باوجود حکم دادستان کرمان مبنی بر ممنوع‌التصویری رئیس دولت اصلاحات در دانشگاه‌های استان و ابلاغ این حکم به تمام دانشگاه‌های استان، همچنان شاهد بی‌قانونی در دانشگاه شهید باهنر کرمان هستیم، تصریح کرد: سئوال بنده این است که چرا این حکم به دبیر کمیته ناظر بر نشریات و هیئت نظارت بر تشکل ها ابلاغ نشده است و اگر ابلاغ شده چرا با این بی قانونی ها در دانشگاه برخورد نمی‌شود؟! بنده خواستار دخالت جناب دادستان؛دادخدا سالاری در این قضیه هستیم و از جناب دادستان به عنوان مدعی العموم می خواهم که از نقض این حکم قضایی در دانشگاه جلوگیری و با خاطیان برخورد کند.

 

حکم دادستان کرمان به دانشگاه های استان 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار