آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۸۷۸۷

حمله هوایی ارتش مصر به مواضع تروریست ها ۱۵ کشته برجا گذاشت

مقام های امنیتی مصر روز یکشنبه اعلام کردند که دستکم ۱۵ تروریست در حمله هوایی بالگردهای ارتش این کشور در شمال صحرای سینا کشته شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ یک مقام امنیتی مصر افزود: بالگردهای جنگی مصر مواضع تروریست ها را در جنوب منطقه عریش واقع در شمال صحرای سینا هدف قرار دادند.


این مسئول امنیتی مصر افزود: در عملیات بالگردهای جنگی مصر دستکم 6 تروریست دیگر نیز زخمی شدند و عملیات برای نابودی تروریست در این منطقه ادامه دارد.


روز گذشته نیز وزارت کشور مصر اعلام کرده بود: 14 تروریست در درگیری با پلیس در استان اسماعیلیه واقع شمال شرق کشور کشته شدند.


عملیات نیروهای نظامی مصر به دنبال حمله روز جمعه افراد مسلح به پست بازرسی امنیتی در رفح واقع در شمال این کشور، که باعث کشته شدن دستکم 25 نظامی مصری شد، افزایش یافته است.


گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله تروریستی را به عهده گرفت.


منطقه شمال سینا مرکز فعالیت شاخه گروه تروریستی وابسته به داعش در مصر است.


گروه تروریستی ولایت سینا که با داعش اعلام بیعت کرده، تاکنون صدها عملیات تروریستی علیه نظامیان و پلیس مصر انجام داده است.


مصر از زمان برکناری «محمد مرسی» نخستین رئیس جمهوری منتخب این کشور از قدرت تاکنون صحنه حملات مرگبار بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار