آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۰۴۶۱
حاج‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح کرد

خانه نشریات وزارت بهداشت جایگاه قانونی ندارد/ دانشجویان به داوری جشنواره «تیتر ۱۰» اعتراض دارند

عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت گفت: شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی درباره خانه نشریات وزارت بهداشت مصوبه‌ای نداشته است و عملا جایگاه قانونی این تشکیلات مورد سوال است.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
محمد حاج‌زاده، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۰» که امسال به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می‌شود، گفت: جشنوارهٔ تیتر ۱۰ بین نشریات سه دستگاه وزارت بهداشت، وزارت علوم و دانشگاه آزاد برگزار شد و الحمدلله امسال با توجه به تبلیغات گسترده‌ای که انجام شد، تعداد آثاری که به جشنواره ارسال شده، زیاد است و مشارکت دانشجویی بالا بود.
وی در مورد حواشی این جشنواره اظهار داشت: بحثی که مورد اعتراض واقع شده مسئله داوری‌های جشنواره است. داوری آثار در مرحلهٔ سوم خیلی طولانی شد، وگرنه قرار بود اختتامیه خیلی زود‌تر برگزار شود. البته دکتر فراهانی به هزینه‌های بالای داوری جشنواره اشاره کرد و احتمالا یکی از عوامل عقب افتادن اختتامیه، همین موضوع باشد.
عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت با انتقاد از نحوهٔ برگزاری اختتامیه جشنواره و انتخابات خانه نشریات گفت: با توجه به اینکه وزارت بهداشت نشست سالانه نشریات دانشجویی را معمولا تابستان هر سال برگزار می‌کند، مسئولان می‌خواهند اختتامیه جشنواره تیتر ۱۰، نشست سالانه فعالان نشریات دانشجویی، انتخابات خانه نشریات و انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات را همزمان در مردادماه برگزار کنند و این فشردگی برنامه‌ها محل اشکال است.
وی ادامه داد: انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات هم که باید در اسفند ماه سال گذشته برگزار می‌شد، حدود شش ماه به تاخیر افتاده است.
حاج‌زاده با اشاره به سابقهٔ تاسیس خانه نشریات وزارت بهداشت گفت: سال ۹۴ پیشنهاد خانه نشریات توسط اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت ارائه شد و در نشست فعالین نشریات، انتخابات و رای گیری انجام دادند و افرادی را به عنوان نماینده معرفی کردند. این اتفاق اعتراضات گسترده‌ای را توسط دانشجویان در پی داشت، چرا که کسی از قبل اطلاعی نداشت و در روز برنامه، نحوه انتخابات و ویژگی‌های کاندیدا‌ها اعلام شد.
نماینده مدیران مسئول در شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت اظهار داشت: مهم‌ترین مسئله عدم وجود دستور العمل قانونی برای خانه نشریات است؛ شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی درباره خانه نشریات وزارت بهداشت مصوبه‌ای نداشته است و عملا جایگاه قانونی این تشکیلات مورد سوال است. امسال هم مجددا این اتفاق افتاد. ما در گذشته نامه نگاری کرده بودیم که موضوع خانه نشریات، اساسنامه و انتخابات را در شورای مرکزی ناظر بر نشریات مطرح کنند، ولی متاسفانه توجه نکردند.
حاج‌زاده در ادامه با انتقاد از شفاف نبودن قوانین، به مشکلات پیش آمده در انتخابات‌های گذشته اشاره کرد و گفت: سال گذشته فردی در انتخابات شرکت کرد که حکم توقیف چهار و نیم ماهه نشریه اش در شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت صادر شده بود.
وی در پایان تصریح کرد: در دور اول خانه نشریات عملا اتفاق خاصی نیفتاد و در دور دوم هم، منتظر گزارش عملکردشان هستیم، ولی می‌دانیم در دور دوم هم احتمالا اتفاق خاصی نیفتاده است. با توجه به شرایط امیدواریم که انتخابات خانه نشریات، مهندسی نشود و از این انتخابات به نفع دو قطبی سازی در فضای دانشجویی استفاده نکنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار