کارشناس مسایل بین الملل گفت: رابطه ایران و آمریکا وضعیت بغرنجی را طی میکند و با توجه به سیاستهای دولت فعلی آمریکا به نظر میرسد حرفهای خوب آقای ظریف در آمریکا خیلی پذیرش ندارد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فواد ایزدی کارشناس ارشد مسائل آمریکا، در گفت: وگو با رادیو پیرامون دیپلماسی وزیر امور خارجه کشورمان در جریان سفر به آمریکا و انتقاد او از سیاستهای این کشور در ارتباط با ایران در مصاحبه با رسانههای آمریکایی، اظهار داشت: مزیت آقای ظریف این است که می تواند به راحتی با مخاطبان انگلیسی زبان ارتباط برقرار کند، نقطه نظرات ایران را مطرح کند و قطعا این مصاحبهها و فعالیتها در حوزه دیپلماسی موثر است.
وی گفت:، اما باید به این نکته توجه کنیم که در حال حاضر در آمریکا با دولتی سر و کار داریم که با منطق و بحث و گفتوگو رابطه خوبی ندارد. صحبت از تغییر رژیم در ایران میکند و به نظر میرسد که از تاریخ درس نگرفته است.
کارشناس ارشد مسایل آمریکا با اشاره به بد عهدی آمریکاییها در اجرای تعهداتشان نسبت به برجام تصریح کرد: برجام نیز در وضعیت خوبی قرار ندارد و آمریکاییها با استفاده از راهکارهای مختلف تلاش دارند که تعهداتشان را اجرایی و عملیاتی نکنند.
ایزدی افزود: تلاش دولت آمریکا با همراهی کنگره و سنای این کشور جهت اعمال تحریمهای جدید علیه ایران، رابطه ایران و آمریکا در تابستان ۹۶ وضعیت بغرنجی را طی میکند و با توجه به سیاستهای دولت فعلی آمریکا به نظر میرسد حرفهای خوب آقای ظریف در واشنگتن خیلی پذیرش ندارد.
وی با تاکید بر اینکه آمریکاییها با مردم سالاری در منطقه خاورمیانه مشکل دارند و در همین چارچوب هم پیمانان اصلی این کشور در این منطقه حکومتهای دیکتاتوری هستند، اظهار داشت: آمریکاییها میدانند وقتی حکومتهای دموکراتیک در منطقه حاکم شود نمیتوانند به راحتی اهداف و منافع خود را به پیش ببرند و وجود این حکومتها به نفع آنها نیست.
کارشناس مسایل بین الملل گفت: تا زمانی که مردم سالاری در ایران حاکم باشد و آمریکاییها نیز سیاستهای گذشته خود را ادامه دهند مشکلات در روابط دو کشور حل نمیشود. بعضا اقداماتی از سوی برخی دولتها در ایران جهت بهبود روابط با این کشور صورت گرفته، اما به نتیجه نرسیده و از میزان فشارها و تحریمهای آمریکا کاسته نشده است.
ایزدی در پایان خاطر نشان کرد: تاریخ نشان داده که آمریکاییها جز زبان زور، زبان دیگری را متوجه نمیشوند بنابراین لازم است در کنار فعالیتهای دیپلماتیک، قدرت نظامی، اقتصادی و فرهنگی کشور را نیز افزایش دهیم.
اصلا هدف امریکا از امضای برجام جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی بود برای حمله نظامی به ایران و بمباران اتمی تهران در دوران پسا اوباما.
امریکا قصد حمله نظامی به ایران را دارد
دولت روحانی ول معطل است
بنده متعجبم چرا آن زمان که این کارشناس مسایل بین الملل ودیگرکاشناسان ونمایندگان مردم درمجلس می گفتند،وامام خامنه ای هم تاکیدنمودند،که به نقد منتقدان توجه کنید،توجه نکردند.!!!
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
امریکا قصد حمله نظامی به ایران را دارد
دولت روحانی ول معطل است