کد خبر:۶۲۴۴۳۵
سی ان ان:

بوئینگ‌هایی‌ که ایران نخواست هواپیمای رسمی ترامپ می‌شود

دو فروند هواپیمای جامبو بوئینگ ۷۴۷-۸ ساخت ۲۰۱۵ که بوئینگ تلاش کرده بود در قالب قرارداد با شرکت ایران ایر به این شرکت بفروشد، قرار است به عنوان هواپیمای رسمی ترامپ مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سی ان ان، به گفته یک مقام آمریکایی و یک منبع آگاه، نیروی هوایی آمریکا به دلیل نگرانی‌ها از افزایش هزینه‌ها فعلا قصد ندارد هواپیمای جدیدی برای استفاده به عنوان هواپیمای رسمی رئیس جمهوری آمریکا بسازد. آن‌ها در عوض در حال بررسی امکان بازطراحی دو فروند هواپیمای جامبو بوئینگ ۷۴۷ - ۸ هستند که در اصل برای یک ایرلاین روسی تولید شده بود که در سال ۲۰۱۵ ورشکسته شد و از خرید آن‌ها منصرف گشت.
به گفته دو منبع آگاه، ایرلاین روسی هیچگاه این هواپیما‌ها را تحویل نگرفته است. این هواپیما‌ها تست شده اند، اما هرگز به مشتری تحویل داده نشده اند و در انبار نگهداری می‌شوند. یک منبع مطلع گفت، با توجه به این وضعیت «نیروی هوایی آمریکا معتقد است احتمالا خرید و تبدیل این هواپیماهای موجود، ارزان‌تر از خرید هواپیماهای نو خواهد بود.»
یک منبع آگاه و یک مقام آمریکایی تاکید کردند که این معامله هنوز نهایی نشده است.
اما به گفته یک منبع مطلع، ملاقات مقامات نیروی هوایی و شرکت بوئینگ در روزهای آینده انجام خواهد شد و احتمالا قرارداد رسمی در هفته‌های آینده منعقد خواهد شد.
این هواپیما‌ها در سال ۲۰۱۵ تولید شده اند. این ایرلاین روسی در سال ۲۰۱۵ ورشکسته شد و در اکتبر آن سال به فعالیت هایش خاتمه داد.
شرکت روسی ترانس ایرو، ۳ فروند هواپیمای بین قاره‌ای ۷۴۷-۹ به شرکت بوئینگ سفارش داده بود.
به گفته یک منبع آگاه، بوئینگ همچنین تلاش کرده بود این دو هواپیما را در قالب قرارداد با شرکت ایران ایر به این شرکت بفروشد، اما ایران ایر از تصمیم خود برای خرید هواپیماهای غول پیکر ۷۴۷-۸ بوئینگ و‌ای ۳۸۰ ایرباس منصرف شده است.
این هواپیما‌ها هم اکنون در یک انبار هواپیما در ویکتوریای کالیفرنیا نگهداری می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار