آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۴۵۷۱

ادعای روزنامه ترکیه‌ای: آنکارا می‌تواند ظرف سه روز اروپا را فتح کند!

یکی از روزنامه‌های چاپ ترکیه ادعا کرد همانگونه که آنکارا با یکصد و پنجاه نظامی قطر را نجات داد؛ می‌تواند ظرف سه روز اروپا را نیز فتح کند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه الدیار لبنان با درج مطلبی به نقل از روزنامه «ینی سوز» ترکیه که ارگان دولت و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور این کشور به شمار می‌آید، نوشت: اردوغان قطر را با نیرویی که شاکله آن فقط صد و پنجاه سرباز بود، نجات داد.

این روزنامه با تأکید بر اینکه ترکیه هیچ مانعی بر سر راه خود نمی‌بیند تا در سال دو هزار و پنجاه یک قدرت جهانی باشد، نوشت: اگر ملت ترکیه قصد کند، می‌تواند اروپا را فقط ظرف سه روز فتح نماید.

این روزنامه همچنین افزود اگر ارتش ترکیه صبح یک روز از این کشور خارج شود می‌تواند نماز مغرب را در کاخ «بلوو» برلین اقامه کند و در شب بعد نیز وارد رم پایتخت ایتالیا شود ضمن آنکه ترکیه توانست در کودتای نافرجام پنج ساعت بدون سلاح در برابر حملاتی که از پایگاه ناتو انجام گرفت، مقاومت کند.

ینی سوز در پایان افزود کشورهای غربی باید این را بفهمند که ترکیه یکی از بزرگترین کشورهای جهان در سال دو هزار و سی خواهد بود و هیچ مانعی در برابر آن برای تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ تا سال دو هزار و پنجاه وجود نخواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار