آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۱۸۵

روابط تهران و حماس به شرایط عادی برگشته‌است

نماینده حماس در لبنان اعلام کرد این جنبش و ایران توافق کرده‌اند درباره موضوعات گذشته بحث نکنند و روابط به حالت قبل بازگشته است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ «علی برکه» نماینده حماس در لبنان اعلام کرد روابط این جنبش و ایران به وضعیت قبل خود بازگشته و دو طرف توافق کرده‌اند درباره دیگر موضوعات گذشته بحث نکنند، به آینده بنگرند و در راستای مصلحت میان دو ملت و آرمان فلسطین با یکدیگر همکاری کنند.

وی به وبگاه «دنیا الوطن» گفت: «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس نیز بزودی به تهران سفر می‌کند.

برکه در ادامه تصریح کرد سفری که هیأت حماس به تهران داشته پس از دعوت رسمی «علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران از هنیه صورت گرفته و روابط حماس و تهران به حالت طبیعی خود بازگشته است.

وی افزود: سفر این هیأت بر بازگشت روابط دو طرف به حالت سال‌های قبل تاکید دارد و سفر هنیه به تهران به محض اینکه وی بتواند نوار غزه را ترک کند، انجام خواهد شد.

برکه گفت: ایران درک کرده که ایستادگی مقاومت در فلسطین، مسأله‌ای حیاتی است و حماس نیز دریافته روابط با ایران، مقاومت فلسطین را تقویت می‌کند خصوصا اینکه ایران تنها کشوری است که مقاومت را با مال و سلاح حمایت می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار