آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۶۸۰۹
در پی شیوع ویروس کوکساکی

دولت روسیه از گردشگران خواست به ترکیه سفر نکنند

تدابیر پیشگیری از گسترش ویروس کوکساکی توسط گردشگران روسی بازگشته از ترکیه به روسیه اعلام و همزمان گزارش شده که نخستین مورد آن در مسکو ثبت شده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، تدابیر پیشگیری سازمان نظارت بر بهداشت روسیه برای جلوگیری از انتشار ویروس کوکساکی در مناطق این کشور متفاوت است.

این سازمان روز دوشنبه شماره تلفن‌های ویژه‌ای را برای تماس‌های مردمی و گزارش موارد آلودگی به ویروس کوکساکی اعلام کرد تا در صورت نیاز مشورت‌ها و خدمات لازم درمانی ارائه شود.

سازمان فدرال گردشگری روسیه همچنین با توصیه به گردشگران این کشور برای خودداری از سفر به ترکیه اعلام کرده است که افراد می‌توانند مبلغ پرداخت شده بابت رزرو تور گردشگری را بدون کسر جریمه بازپس بگیرند.

تارنمای روسی «رو نیوز ۲۴» نیز از شهر اومسک در سیبری نوشت: تمام مسافرانی که از ترکیه به این شهر سفر می‌کنند در فرودگاه مورد معاینه پزشکی قرار می‌گیرند.

رسانه رگنوم نیز نوشته است: در مجموع ۳۴۸ نفر در ترکیه در رابطه با آلودگی به ویروس کوکساکی به پزشکان و مراکز درمانی مراجعه کرده اند.

به نوشته رگنوم، وزارت بهداشت ترکیه تدابیری را برای بهبودی اوضاع بهداشتی در مراکز گردشگری این کشور ازجمله پاکیزه سازی استخر‌ها وضع کرده است.

روز گذشته پس از انتشار اخبار مربوط به ابتلای صد‌ها گردشگر روس در ترکیه به ویروس کوکساکی، سازمان نظارت بر بهداشت روسیه توصیه خودداری از سفر را رسما به شهروندان این کشور اعلام کرد.

سازمان نظارت بر بهداشت روسیه در بیانیه‌ای به شهروندان این کشور هشدار داده که سفر به ترکیه با توجه به گسترش روزافزون ویروس کوکساکی و آلوده شدن صد‌ها گردشگر روس برای سلامتی خطرناک است.

شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه با انتشار متن کامل این بیانیه اعلام کرد: در روزهای اخیر حدود ۵۰۰ گردشگر روس بر اثر آلودگی به ویروس کوکساکی بیمار شده اند.

در گزارش این رسانه آمده است: بر پایه اطلاعات انتشار یافته، منطقه گردشگری آنتالیا خطرناک‌ترین وضعیت را از نظر انتشار ویروس کوکساکی دارد.

کوکساکی ویروس ها، زیر گروه بزرگی از انتروویروس‌ها هستند که بر پایه توان بیماری زایی به دو گروه A. , B. تقسیم شده و انواع مختلفی از عوارض را در انسان مانند مننژیت آسپتیک، بیماری تنفسی و بیماری‌های تب دار نامشخص ایجاد می‌کنند.

آنژین تبخال، بیماری دست، پا، دهان و التهاب ملتحمه چشم هموراژیک حاد نیز توسط برخی از سروتیپ‌های کوکساکی ویروس گروه A. ایجاد می‌شود. پریکاردیت و بیماری‌های ژنرالیزه در کودکان هم با برخی از کوکساکی ویروس‌های گروه B. ایجاد می‌شود و افزون بر این برخی از سروتیپ‌های گروه A. و B. هم می‌توانند مننگوانسفالیت و نوعی فلج تولید کنند که ماندگار نیست و سلامتی قابل برگشت است.

کوکساکی ویروس ها، خاصیت بیماری زایی بیشتری نسبت به اکوویروس‌ها دارند. ویروس‌های کوکساکی گروه B. شایع‌ترین عوامل بیماری‌های قلبی در انسان نیز شناخته شده اند. برخی انتروویروس هایی نیز که به تازگی شناخته شده اند، خواصی مشابه این ویروس‌ها دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار