آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۶۸۷۴

کانادا آمریکا را به خروج از نفتا تهدید کرد

دولت اتاوا می‌گوید چنانچه آمریکا حین بازمذاکره پیرامون نفتا خواهان حذف مکانیسم رفع اختلاف شود، کانادا از این پیمان تجاری خارج می‌شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، کانادا در آستانه بازمذاکره برای به روز رسانی نفتا، به آمریکا هشدار داد هرگونه تلاش برای حذف مکانیسم حل اختلاف به خروج دولت اتاوا از این پیمان تجاری منجر خواهد شد.

با این حال، «کریستیا فریلند» وزیر امور خارجه کانادا نسبت به آینده مذاکرات پیش رو ابراز امیدواری کرد.

گفتنی است طرفین دخیل در پیمان نفتا شامل آمریکا، کانادا و مکزیک قرار است اولین نشست بازمذاکره نفتا را روز چهارشنبه در واشنگتن آغاز کنند.

فصل ۱۹ پیمان نفتا مبنی بر مکانیسم حل اختلاف، کمیته‌ای از نمایندگان طرفین را شامل می‌شود که به شکایت‌ها در این زمینه رسیدگی می‌کنند و جالب آنکه آمریکا در اغلب مواقع بازنده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار