آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۰۸۶

ظریف، سالگرد پیروزی حزب‌الله در جنگ ۳۳ روزه را به سید حسن نصرالله تبریک گفت

وزیر خارجه ایران در پیام‌های جداگانه‌ای، سالگرد پیروزی مقاومت حزب‌الله در جنگ ۳۳ روزه را به دبیر کل این حزب و وزیر خارجه لبنان تبریک گفت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزیر خارجه ایران سالگرد پیروزی حزب‌الله در جنگ ۳۳ روزه را به سید نصرالله و همتای لبنانی‌اش تبریک گفت.

شبکه المنار روز سه شنبه (امروز) به نقل از سفارت ایران در بیروت اعلام کرد، محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران در پیام‌های جداگانه‌ای، سالگرد پیروزی مقاومت حزب‌الله در جنگ ۳۳ روزه را به سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب و جبران باسیل، همتای لبنانی خود تبریک گفته است.

سید حسن نصرالله این هفته به مناسبت یازدهمین سالگرد پیروزی نیروهای مقاومت لبنان در جنگ ۳۳ روزه یا جنگ تموز سخنرانی کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار