معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسفراین گفت: در پایش طرح سلامت نوروزی که در کشور صورت گرفت، بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسفراین حائز رتبه شش کشوری در اجرای این طرح شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نادر نیکپرست معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسفراین گفت: طرح
سلامت نوروزی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت مسافران نوروزی و ایمنی مواد
غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با غذا از
ابتدای اسفند 95 تا 15فروردین 96 اجرا شد و دانشکده علوم پزشکی اسفراین حائز رتبه شش گردید.
نیکپرست با بیان اینکه در این طرح بازرسان
بهداشت محیط تمامی سامانه های آب شرب ، رستوران ها ، هتل ها ، مجتمع های
پذیرایی و سایر مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی را بازرسی کردند افزود:
دانشکده علوم پزشکی اسفراین توانست رتبه ششم را در کل فعالیت های مرتبط با
طرح سلامت نورزی در بین دانشگاه های همتراز کسب کند.
وی همچنین از کسب رتبه دوم در شاخص بازدید از سامانه
آبرسانی و مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در بین دانشگاه های همتراز خبر داد و تصریح کرد: در طرح سلامت نوروزی هزار و 196کیلو گرم مواد غذایی فاسد و غیر
بهداشتی کشف و معدوم شد.