رضایی:آمریکا با شعار آزادیخواهی، میراث انگلیس را بلعید
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۷۱۲
به مناسبت سالروز کودتای ۲۸ مرداد

رضایی:آمریکا با شعار آزادیخواهی، میراث انگلیس را بلعید

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار مطلبی در فضای مجازی، گفت: آمریکا با شعار آزادیخواهی و با چهره پیروز و فاتح جنگ‌جهانی، میراث انگلیس را بلعید.
رضایی:آمریکا با شعار آزادیخواهی، میراث انگلیس را بلعید
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سالروز کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد با انتشار مطلبی در فضای مجازی، نوشت:

«۲۸ مرداد، روز کودتای ننگین آمریکایی رسید

آمریکا با شعار آزادیخواهی و با چهره پیروز و فاتح جنگ‌جهانی، میراث انگلیس را بلعید. آقای مصدق همچون بسیاری دیگر برای نجات از دست انگلیس به آمریکا پناه برد؛ ولی با کودتای آمریکایی سرنگون شد. پنجاه سال بعد کلینتون از مردم ایران عذر خواهی کرد، حال آن که امریکایی‌ها درزمان خود ما هم علیه مرسی در مصر و اردوغان در ترکیه کودتا کردند.

چرا باید به جای تکیه به ملت‌ها به قدرت‌های غیر قابل اعتماد تکیه کرد؟ اگر در ایران به مردم تکیه نکرده بودیم، تا به حال چند بار استبداد به ایران برگشته بود؟»
پربازدیدترین آخرین اخبار