کد خبر:۶۲۹۴۲۸
حجت‌الاسلام نبوی خبر داد

طرح «ضیافت اندیشه دانشجویان» در پردیس عباسپور برگزار می‌شود

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های پیام نور استان تهران گفت: با توجه به درخواست‌های مکرر دانشجویان طرح «ضیافت اندیشه دانشجویان» سال ۹۶ در پردیس عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام نبوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های پیام نور استان تهران گفت: با توجه به درخواست‌های مکرر دانشجویان و با هماهنگی‌های صورت گرفته طرح «ضیافت اندیشه دانشجویان» سال ۹۶ توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام‌نور استان تهران و در پردیس شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح همزمان با عید قربان برگزار خواهد شد و شامل دو مرحله آموزش مجازی و کلاس‌های حضوری خواهد بود، شرکت در هر دو مرحله برای تمامی داوطلبان الزامی است و دانشجویان باید پس از ثبت‌نام اولیه نسبت به گذراندن دوره آموزش مجازی و شرکت در کلاس‌های حضوری اقدام کنند.

حجت‌الاسلام نبوی تاکید کرد: ان‌شاءالله در این طرح دانشجویان از محضر اساتیدی همچون حجت‌الاسلام پناهیان و آیت‌الله صدیقی بهره خواهند گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار