کد خبر:۶۳۰۶۳۲
سلیمانی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو خبر داد

امشب ساعت ۲۱؛ طوفان توییتری #دانشگاه_نفت در دفاع از حق استخدام بورسیه‌ها

یکی از فارغ‌التحصیلان بورسیه دانشگاه صنعت نفت از تشکیل طوفان توییتری #دانشگاه_نفت در راستای اعتراض به بیش از دوسال سوزاندن عمر و جوانی نخبگان نفتی از سمت وزارت نفت، امشب ساعت ۲۱ خبر داد.
سلیمانی، یکی فارغ‌التحصیلان ممتاز بورسیه دانشگاه صنعت نفت در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، از تشکیل طوفان توییتری #دانشگاه_نفت در راستای اعتراض به بیش از دوسال سوزاندن عمر و جوانی نخبگان نفتی از سمت وزارت نفت امشب ساعت 21 خبر داد.

وی گفت: این طوفان توییتری از طرف ۱۶۰۰ نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان بورسیه وزارت نفت که با مشکل استخدام از طرف وزیر مواجه هستند، صورت می‌گیرد.

این فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت گفت: با توجه به صحبت‌های وزیر نفت در ارتباط با استخدام نمایندگان مجلس و از طرف دیگر گوجه‌فروشی یکی از فارغ التحصیلان ممتاز و بورسیه این دانشگاه بعلت بیکاری و عدم توجه وزیر به این مسئله تصمیم بر این شد که هشتگی با این محتوا توییت شود.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار