کد خبر:۶۳۱۶۶۹
در پستی اینستاگرامی؛

صابر ابر به نسل‌کشی مسلمانان در میانمار واکنش نشان داد

صابر ابر در واکنش به نسل‌کشی مسلمانان در میانمار پستی را منتشر کرد و نوشت: «با دنیا واقعی باشیم، بچه‌ها را در آب خفه می‌کنند، سر‌ها را می‌کنند ... و ما از موی ترامپ خبر می‌رویم.»

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ صابر ابر، بازیگر سینما و تئاتر با انتشار عکس کودکِ میانماری در اینستاگرام نوشت: «رختخواب بوی عرق و بوی تب می‌دهد؛ من را ببخشید، با عکس و یادداشتی تلخ روزتان را شروع می‌کنید! هیچکس در این دنیا فرصتی برای ورق زدن عکس‌های اخیر در میانمار ندارد؟!

هیچکس این سر‌های بریده و تنهای متلاشی و تن‌های سوخته را ندیده؟ خبر بمب شیمیایی و تستش در کره مهمتر است و اتفاقی که به وجود می‌آید یا اتفاقی که به وجود آمده؟ چقدر ترسناکیم ما انسانها! کدام حیوانی برای شبیه نبودن به آن دیگری تنش را میدرد؟!

اگر قتل عام کودکان در میانمار نسل کشی نیست، اسمش چیست؟ با دنیا واقعی باشیم، بچه‌ها را در آب خفه می‌کنند، ... سر‌ها را می‌کَنند، تن‌ها را زنده در آتش می‌اندازند! و ما از موی ترامپ خبر می‌رویم!

کاش تمام روزنامه‌های صبح دنیا یک روز این عکس را با یک قرار جمعی چاپ می‌کرد تا تاریخ روز انسانیت را ثبت کند. اصلا کاش کیهان و شرق با هم عکس یک‌شان میشد همین! چه اشکالی دارد در یک چیز‌هایی همسو باشیم، در انسانیت.

به این عکس نگاه کنید و به خیال‌های غرق شده‌اش! به لباس‌هایی که دوست داشت بپوشد، به اسباب بازیهایش، به جای خوابش، به هوس‌هایش، به خنده‌هایش، به نگاه احتمالیش به شما، اگر روزی مسافر آنجا بودید و او کنار خیابان یک چیزی میفروخت! خیال کنید! و به اینکه، چرا آمد؟ کجای جهان جای خوبی برای اوست؟ خدا همه را ببخشد. من حتی اسمت را هم نمیدانم، اما تو هیچ چیزی را اینجا از دست ندادی.»
 
 
 
صابر ابر به نسل‌کشی مسلمانان در میانمار واکنش نشان داد 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار