پس از پایان جلسه حسن قلعهنویی پدر بنیتا لب به سخن گشوده و اظهارات عجیبی را مطرح کرد. مادر بنیتا هم ادعا کرد که نماینده دادستان با فریب از او امضا گرفته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امروز دومین جلسه رسیدگی به اتهامات عاملان قتل بنیتا دختر بچه هشت ماهه در دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد.
رئیس دادگاه پس از حدود ۳ ساعت رسیدگی به این پرونده و در مجموع برگزاری دو جلسه دادگاه ختم رسیدگی به این پرونده را اعلام کرد و قرار شد تا یک شنبه هفته آینده احکام صادر شود.
دادگاه امروز حواشی خاصی داشت که میتوان به داد و فریاد مادربزرگ بنیتای هشت ماهه و برهم زدن نظم دادگاه و نهایتا اخراج وی از دادگاه اشاره کرد.
این حواشی به همین جا ختم نشد، زیرا پس از پایان جلسه حسن قلعهنویی پدر بنیتا در جمع خبرنگاران لب به سخن گشوده و اظهارات عجیبی را مطرح کرد.
وی گفت: ما از روز اول قصاص هر دو متهم را میخواستیم، اما آقای شهریاری -سرپرست دادسرای امور جنایی و نماینده دادستان تهران- به ما گفت: نمیشود.
وی افزود: نماینده دادستان عنوان کرده که ما برگه منع تعقیب متهم ردیف دوم در موضوع قتل را امضا کردهایم و این موضوع به ما ابلاغ شده، در حالیکه به هیچ عنوان این صحبتها صحت ندارد.
اما اظهارات پدر بنیتا به همین جا ختم نشد و وی مدعی شد آنها (مسئولان دادسرا) برگههایی را به ما نشان دادند و گفتند این برگهها حاوی عناوین اتهامی متهمان پرونده است و در صورتی که ما امضا کنیم سرعت رسیدگی به پرونده بیشتر میشود.
این در حالی است که مادر بنیتا هم در اظهار نظر دیگری ادعا کرد که نماینده دادستان با فریب از او امضا گرفته است.
هرچند پدر و مادر بنیتا در شرایط مناسب روحی نبوده و به واسطه فوت فرزند دلبندشان دچار ناراحتی و تألم خاطر شده اند و احتمال دارد این سخنان از سر ناراحتی عنوان شده است؛ اما کمی دور از واقع است که دستگاه قضایی کشور که دستور رسیدگی فوری به این پرونده را صادر کرده و در رسیدگی به اتهامات متهمان مصر است چنین اقداماتی را انجام داده باشد.
حتی اگر امضا هم کرده باشند، با اظهارات فعلی شان آن اسناد باطل اخلاقا و شرعا است. همانگونه که در خبر آمده پدر و مادر این طفل بیگناه شرایط روحی مناسب ندارند. باید دید چرا دستگاه قضایی بر آن اسناد تکیه می کند
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.