کد خبر:۶۳۳۴۱۷

امیدواری مسکو به ازسرگیری روابط با ناتو ظرف ۲ سال آینده

معاون وزیر دفاع روسیه ابراز اطمینان نمود، روابط روسیه و ناتو، از جمله در سطح شورای مشترک، ظرف یکی دو سال آینده ازسر گرفته خواهد شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری «تاس»، "الکساندر فومین" معاون وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که مسکو انتظار دارد که همکاریهای دوجانبه در چارچوب شورای روسیه-ناتو در سال ۲۰۱۸ یا حداکثر در سال ۲۰۱۹ ازسر گرفته شده باشد.

این مقام بلندپایه نظامی در مصاحبه با شبکه تلویزیون «دویچه وله» آلمان گفت: «من اطمینان دارم که روابط ما با ناتو، بخصوص در چارچوب همکاریهای دوجانبه در شورای روسیه-ناتو، از سر گرفته خواهد شد. من فکر می‌کنم که این مسئله سال آینده یا حداکثر ظرف دو سال آینده رخ خواهد داد.»

لازم به یادآوری است که پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در تاریخ اول آوریل سال ۲۰۱۴ تمامی همکاریهای نظامی و عملی خویش با روسیه را قطع کرد. تماسهای دو طرف در چارچوب شورای روسیه-ناتو هم از زمان تاکنون تن‌ها در سطح سفرا، برگزار می‌شود. آخرین نشست این شورا در ماه جولای سال ۲۰۱۷ انجام گرفت.

مانور «غرب- ۲۰۱۷» بهانه استقرار نظامیان ناتو نزدیک مرز روسیه

معاون وزیر دفاع روسیه در تفسیر نگرانی برخی کشورهای عضو ناتو به خاطر برگزاری مانورهای مشترک نظامی روسیه و بلاروس تحت عنوان «غرب- ۲۰۱۷»، تاکید کرد که به خاطر این مانور‌ها نیست که نیروهای نظامی ناتو در نزدیکی مرزهای روسیه مستقر شده اند.

فومین توضیح داد: «اولا، این ناتو است که اقدام به استقرار نیرو و تسلیحات نظامی در نزدیکی مرز روسیه نموده و همه شاهد هستند که روسیه نیروهای خود را در مرز کشورهایی مانند آلمان یا فرانسه مستقر نکرده است. پس کاملا مشخص است که چه کسی در این قضیه نیروی محرکه است. حال بیایید از زاویه دیگری به مسئله نگاه کنیم: مانورهای نظامی "غرب- ۲۰۱۷ " دلیل استقرار نظامیان ناتو مستقیما در نزدیکی مرزهای روسیه نیست، بلکه تن‌ها بهانه‌ای برای این اقدام است و علت اصلی آن چیز دیگری است و به هیچ وجه نباید این اقدام را واکنش ناتو به "سیاست تهاجمی روسیه» تلقی کرد.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار