سرپرست سازمان اورژانس کشور از کمبود ۱۰ هزار نیروی انسانی در اورژانس خبر داد و گفت: همچنین رمپهایی از ایستگاههای مترو نزدیک به برخی بیمارستانها ساخته شود تا از شبکه ریلی تهران برای ارائه خدمات فوریتهای پزشکی استفاده شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرحسین کولیوند همزمان با سالروز تاسیس اورژانس، اظهار داشت: تمام همکاران ما و نیز مراکز آموزشی ما در سراسر کشور برای ارائه خدمات فوریتهای پزشکی در ایام بازگشایی مدارس در آمادگی کامل قرار دارند، همچنین بستههای فرهنگی به منظور پیشگیری از حوادث و سوانح آماده و بسته ارتقای آموزش و آگاهی دانش آموزان و دانشجویان جهت انتشار در رسانه ملی و فضای مجازی، تدوین شده است.
وی تصریح کرد: با تقویت ناوگان اورژانس در کشور، زمان رسیدن آمبولانسها از ۲۷ به حدود ۱۵ دقیقه و میانگین زمان رسیدن موتورلانسها به مددجویان و حادثه دیدگان در تهران، به کمتر از ۷ دقیقه کاهش پیدا کرده است.
کولیوند زمان رسیدن آمبولانس به محل حادثه در شهرهای کوچک و متوسط را قابل قبول دانست و افزود: در شهرهای بزرگ و کلانشهرها، به علت ترافیک بالا، مشکلاتی در خدمت رسانی به مردم وجود دارد البته در کلانشهر تهران، توزیع ۲۰۰ موتورلانس، کمک بسیار خوبی در کاهش زمان رسیدن اورژانس به مددجویان و حادثه دیدگان کرد و برنامه ما این است که ۴۰۰ موتورلانس جدید را برای کلانشهرها و شهرهای بزرگ کشور مانند شیراز، اصفهان، مشهد و تبریز خریداری و توزیع کنیم.
سرپرست سازمان اورژانس کشور با اشاره به فعالیت حدود ۱۴ هزار نفر در سازمان اورژانس کشور، گفت: در سازمان اورژانس با کمبود جدی نیروی انسانی روبرو هستیم و حداقل به ۱۰ هزار نیروی انسانی دیگر نیاز است.
وی در حاشیه بازدید از ناحیه غرب مرکز اورژانس تهران اظهار داشت: با کمک اعضای شورای شهر سابق و شهرداری تهران، مقرر شد ناوگان هوایی اورژانس و پدهای هلی کوپتر اورژانس در نقاط مختلف تهران ایجاد و ساخته شود، زیرا توسعه اورژانس هوایی برای تهران، یک نیاز جدی و مهم است.
سرپرست سازمان اورژانس کشور به وجود ۳۳ پایگاه اورژانس هوایی در کشور اشاره کرد و گفت: مهمترین و بیشترین تعداد پایگاههای اورژانس هوایی باید در تهران وجود داشته باشد که لازم است شهرداری تهران در این زمینه به ما کمک کند تا پدهای بالگرد ایجاد شود.
کولیوند خاطرنشان کرد: در حوزه ناوگان زیرزمینی و مترو نیز مقرر شد، رمپهایی از ایستگاههای مترو نزدیک به برخی بیمارستانها مانند شهدای تجریش، امام خمینی (ره)، نجمیه، شریعتی و سینا ساخته شود تا از شبکه ریلی تهران برای ارائه خدمات فوریتهای پزشکی بهره گیریم.