کد خبر:۶۳۴۲۵۴

انتخاب مقاله استاد فردوسی مشهد به عنوان مقاله برتر همايش بين‌المللی فرآوری و تكنولوژی مواد غذايی

مقاله استاد دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان مقاله برتر نوزدهمین همایش بین‌المللی فرآوری و تکنولوژی مواد غذایی ICFPT۲۰۱۷ انتخاب شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مقاله محمد باقر حبيبي نجفي، استاد گروه علوم و صنايع غذايی دانشگاه فردوسی مشهد و دو دانشجوي دكتري تحت سرپرستي وی سعيده سادات فاطمي زاده و مريم توكلي در نوزدهمين همايش بين المللي فرآوري و تكنولوژي مواد غذايي كه در كشور فرانسه برگزار گرديد به عنوان مقاله برتر شناخته شد.

آكادمي جهاني علوم، مهندسي و تكنولوژي (WASET) با هدف بهره گيري از ديدگاه هاي علمي محققين و انتقال دستاوردهاي پژوهشي به ديگر محققين و علاقمندان كشورهاي مختلف، اقدام به برگزاري همايش هاي سالانه متعدد در زمينه هاي مختلف علوم، مهندسي و تكنولوژي از جمله علوم و صنايع غذايي مي نمايد.

در نوزدهمين همايش بين المللي فرآوري و تكنولوژي مواد غذايي كه در شهر پاريس كشور فرانسه برگزار شد، مقاله حاصل از طرح شماره دو محمد باقر حبيبي نجفي و همكاران تحت عنوان " Effect Of Fat Percentage and Prebiotic Composition on Proteolysis, ACE – Inhibitory and Antioxidant Activity on Probiotic Yogurt’ كه به عنوان سخنراني كليدي از طرف كميته علمي برگزار كننده همايش معرفي شده بود توانست بين بيش از 50 مقاله در ارزيابي مقالات ارائه شده توسط كميته داوران بيشترين امتياز را كسب کند و به عنوان مقاله برتر همايش انتخاب شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار