کد خبر:۶۳۷۲۵۴
مصر خرید سلاح از کره شمالی را تکذیب کرد
وزارت خارجه مصر خبر منتشر شده در روزنامه آمریکایی مبنی بر خرید سلاح از کره شمالی توسط این کشور را تکذیب کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، «احمد ابوزید» سخنگوی وزارت خارجه مصر مطلب
منتشر شده در روزنامه واشنگتن پست در خصوص ادعای خرید سلاح از کره شمالی
توسط قاهره را کذب دانست.
واشنگتن پست در گزارشی که روز یکشنبه منتشر شد اعلام کرده بود ارتش مصر خریدار ناشناس یک محموله آر.پی.جی کره شمالی به ارزش ۲۳ میلیون دلار در سال ۲۰۱۶ بوده است.
این روزنامه آمریکایی خبر خود را به نقل از منابع دیپلماتیک آگاه در این زمینه منتشر کرده است. با این حال وزارت خارجه مصر تاکید کرده است چنین مطلبی صحت ندارد.
گفتنی است آمریکا در آگوست ۲۰۱۶ به مصر هشدار داد یک کشتی از کره شمالی در حال حرکت به سمت کانال سوئز است. در بازرسی از این کشتی در گمرک کانال سوئر بیش از ۲۴ هزار قبضه سلاح آر پی جی کشف شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.