آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۷۹۸۳

دولت اسپانیا به دلیل خشونت نیروهای پلیس در کاتالونیا عذرخواهی کرد

نماینده دولت اسپانیا در ایالت کاتالونیا به دلیل خشونت نیروهای پلیس که به این ایالت اعزام شده بودند، عذرخواهی کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ نماینده دولت اسپانیا در کاتالونیا امروز جمعه به دلیل اقدامات خشونت‌بار پلیس این کشور علیه معترضان و تظاهرات‌کنندگان در حاشیه همه‌پرسی استقلال کاتالونیا عذرخواهی کرد.

«انریک میلو» در جریان مصاحبه‌ای تلویزیونی اعلام کرد: «وقتی من این تصاویر را می‌بینم و علاوه بر آن وقتی مردمی را می‌بینم که آسیب دیده‌اند و افرادی که بستری شده‌اند و من نمی‌توانم به آن‌ها کمک کنم، ابراز پیشمانی می‌کنم و از رفتار صورت گرفته، عذرخواهی می‌کنم.»

این نخستین بار است که یک مقام دولت مرکزی اسپانیا به اقدامات خشونت‌بار پلیس، واکنش نشان می‌دهند.

همه‌پرسی جنجالی استقلال «کاتالونیا» از اسپانیا روز یکشنبه اول اکتبر (۹ مهرماه) با وجود مخالفت مادرید، در برخی شعب آغاز شد.

دولت مرکزی اسپانیا که برگزاری این همه‌پرسی را غیرقانونی اعلام کرده بود و پیشتر هم تدابیری را برای جلوگیری از برگزاری آن اجرایی کرده بود، چند هزار نیروی ضدشورش و پلیس به کاتالونیا اعزام کرد و این نیرو‌ها دقایقی پیش از آغاز همه‌پرسی در چند شعبه با رأی‌دهندگان درگیر شده و تلاش کردند مانع از ورود آن‌ها به شعب شوند.

ناآرامی‌ها در حاشیه همه پرسی استقلال کاتالونیا به زخمی شدن بیش از ۸۰۰ نفر منجر شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار