آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۴۱۸
در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد

خواستار بازگرداندن سه استاد محروم از تدریس به دانشگاه شیراز هستیم/ با وجود اعتراض هنوز از ریاست دانشگاه پاسخی دریافت نکرده‌ایم

یکی از فعالان دانشجویی دانشگاه شیراز در خصوص برکناری عجیب سه استاد دانشکده مهندسی شیراز از تدریس گفت: با توجه به تاثیر مثبت این سه استاد در تقویت بنیه علمی و آموزشی، از ریاست دانشگاه می‌خواهیم این اساتید به دانشگاه بازگردانده شوند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سه استاد ممتاز دانشکده مهندسی و برق دانشگاه شیراز، بطور غیرمنتظره‌ای از تدریس محروم شدند که این مسئله موجب اعتراض قابل توجه دانشجویان شده، اما تاکنون رئیس دانشگاه شیراز پاسخ قابل توجهی در این خصوص نداده است.

یکی از فعالان دانشجویی این دانشگاه در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: این سه اساتید جزو بهترین اساتید دانشگاه  هستند و به لحاظ اخلاقی نیز همه دانشجویان این اساتید را دوست دارند.

وی با بیان اینکه این اساتید هیچ گونه فعالیت سیاسی ندارند، ادامه داد: این اساتید به دلیل داشتن روش‌های تدریس بهینه و نوین، ارزشیابی دقیق و سالم، القای انگیزه و شوق علمی به دانشجویان و تشویق ایشان به خدمت به کشور و هم‌چنین داشتن اخلاق خوب در مواجهه با دانشجویان، مورد محبوبیت بسیاری از دانشجویان بوده و دانشجویان زیادی در هر نیم سال تحصیلی متقاضی اخذ درس با این استادان بوده‌اند.

این فعال دانشجویی با بیان اینکه بارها قصد برگزاری جلسه‌ با این اساتید را داشته ایم که باوجود اطلاع‌رسانی قبلی با درهای بسته مواجه شدیم، گفت: باتوجه به تاثیر مثبت و محسوس این سه اساتید در تقویت توان و بنیه علمی و آموزشی، از ریاست دانشگاه شیراز می خواهیم هرچه سریعتر این اساتید به دانشگاه بازگردانده شوند.

یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه در این زمینه با بیان اینکه تمام نخبه های علمی و انجمن های علمی دانشگاه از این اساتید حمایت کردند، گفت: این سه استاد علاوه بر دروس کارشناسی، سرفصل دروس کارشناسی ارشد و دکتری جدیدی را برای اولین بار در سطح ایران طراحی و در دانشگاه شیراز ارائه می‌کنند، اما به دلایلی که برای خود اساتید و دانشجویان روشن نیست، از مسند تدریس محروم شده‌اند.




ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹
بنده از ماجرا اطلاع دارم و می دانم که حقیقت ماجرا با چیزی که شما نوشته اید خیلی تفاوت دارد. بهتر است به جای خبرهای یک طرفه و نادرست، درباره ی موضوع تحقیق بی طرفانه بکنید و حقیقت را منعکس کنید.
0
0
علوی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۲
ما هنوز نفهمیدیم علت اینکه به این سه استاد درس ندادند چیه ولی مشخصه مسئولین دانشگاه آدمای سیاسی و ناکارآمدی هستند که با این همه اعتراض دانشجویان پاسخی ندادند و به نظر میاد باید اونا برکنار و مسولین جدید سرکار بیایند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار