آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۷۴۱

«مهدی وجدانی» رهبر ارکستر ملی ایران شد

مدیر روابط عمومی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رهبر ارکستر ملی ایران شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ ارکستر ملی ایران در برنامه جدید خود، ٢٨ مهرماه در تالار وحدت به روی صحنه می‌رود. در این برنامه قرار است رهبری ارکستر را مهدی وجدانی مدیر روابط عمومی معاونت هنری وزارت ارشاد برعهده داشته باشد. ارکستر ملی در این اجرا قطعه‌ی «نی‌نوا» را اجرا می‌کند.

مهدی وجدانی در حالی رهبری ارکستر ملی را برعهده می‌گیرد که پیش‌تر نام‌های بزرگی مانند فرهاد فخرالدینی و فریدون شهبازیان این ارکستر را رهبری کرده‌اند. وجدانی در کارنامه‌اش رهبری ارکستر «نوای صلح» را دارد که آن هم به چند اجرا محدود می‌شود. کیفیت اجراهای وجدانی هم هرگز مورد توجه اهالی موسیقی قرار نگرفته است.

حسین علیزاده دو سال پیش هم اجازه‌ی اجرای قطعه‌ی «نی‌نوا» را توسط ارکستر سمفونیک تهران داد. در کل علیزاده به این قطعه نگاهی ملی دارد و هرگز مانع اجرای قطعه‌ی «نی‌نوا» حتی توسط ارکسترهای کوچک هم نشده است. ذکر این نکته هم لازم است که اجازه‌ی اجرای این قطعه از سوی حسین علیزاده هرگز به منزله‌ی حمایت این آهنگساز بزرگ از هیچ رهبر ارکستری نیست.

مهدی وجدانی علاوه بر رهبری ارکستر «نوای صلح» در کانامه‌اش سابقه مجری‌گری هم دارد. آخرین مراسمی که او مسئولیت اجرایش را به همراه یکی از مجریان زن برعهده داشت، مراسم اختتامیه دهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران در کرمان بود. مهدی وجدانی در بخشی از این مراسم و زمانی که می‌خواست علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را به روی صحنه دعوت کند این بیت را خطاب به او خواند:

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی/ که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار