کد خبر:۶۳۸۷۹۵
حسن عباسی:

ساختار کشور باید براساس علوم انسانی توحیدی طراحی شود/ ایران اسلامی توان ارائه سیستم عامل پایه برای اقتصاد جهان را دارد

حسن عباسی در دانشگاه اراک ضمن اشاره به اینکه طراحی ۱۴۰ زیر نظام تمدن اسلامی باید براساس علوم انسانی توحیدی باشد نه علوم انسانی غربی گفت: با ۴۰ سال تجربه علم اقتصاد غربی امیدی به بهتر شدن وضعیت اقتصادی ایران با این علوم نیست.
علم توحیدی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو استاد حسن عباسی، رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امروز دوشنبه با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه اراک به ایراد سخنرانی با موضوع «چشم انداز تولید علم توحیدی در انقلاب اسلامی» پرداخت، مشروح این جلسه در زیر ارائه می‌شود.

هنوز با شکل‌گیری دولت اسلامی در ایران فاصله داریم 
عباسی با اشاره به مبحث ترند‌گذاری جمهوری اسلامی ایران در زمینه علوم توحیدی گفت: تحول در علوم که از حدود 20 سال پیش در ایران شروع شده است حرکتی است که باید در نسل شما تکمیل گردد. 

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال با اشاره به وجود بحران در علوم انسانی از اول انقلاب اسلامی تاکنون عنوان کرد: جهان هم امروز در حوزه علوم انسانی دچار مشکل است و در اینجا دو سوال مطرح می‌شود، یکی اینکه چرا علوم انسانی که الان در جامعه ماست و غربی است نمی‌تواند مسائل جامعه ما را پاسخ دهد و دوم اینکه ما چگونه باید علوم انسانی جایگزین داشته باشیم؟

این استاد علوم انسانی به جلسه دیدار 50 روز گذشته طلبه‌ها با رهبری اشاره کرد و گفت: در این جلسه طلبه‌ها در گلایه‌ای به رهبر انقلاب عنوان کردند که عملکرد برخی دولتمردان به دور از انتظارات از یک دولت اسلامی است که رهبری در جواب آنها فرمودند هنوز در ایران چیزی به عنوان دولت اسلامی نداریم.

وی در توضیح این سخن رهبری گفت: علت آنکه به فرموده رهبری هنوز ایران دولت اسلامی ندارد مربوط به این است که مراحل نظام سازی، دولت سازی، ملت‌سازی و جامعه‌سازی در ایران کامل نشده است اینکه یک کشوری مرزهایی را مشخص کند و مردم در آن به گونه‌ای مسائل معیشت، فرهنگ، نظامی و ... با هم پیش ببرند اسمش دولت و تمدن نیست.

برای تمدن‌سازی نیاز به 140 زیرنظام مبتنی بر علوم انسانی اسلامی داریم/ زیرنظام‌هایی که از غرب آورده‌ایم کپی‌کاری است نه تمدن‌سازی
عباسی در ادامه سخنرانی خود گفت: تمدن و جامعه یک هرم است که این هرم چهار لایه دارد و در دنیا تنها سه چهار کشور آلمان، انگلیس، فرانسه و آمریکا هستند که به معنای اخص کلمه دولت و ملت دارند و آن هم به خاطر این است که حدود 250 سال تمدن سازی انجام داده اند لذا این تمایزی که امروز بعد از 39 سال از انقلاب اسلامی در ایران با متن اسلام دیده می شود ناشی از این است که فرآیند تمدن سازی یک فرآیند یک شبه نیست.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال افزود: هرم جامعه چهار لایه دارد که لایه بالایی این هرم دولت است که state building نامیده می‌شود. منظور از دولت معنای عام آن به عنوان قوه مجریه نیست منظور کل حکومت است لذا رهبری در دیدار با طلبه‌ها عنوان می‌کنند که ما هنوز در ایران چیزی به عنوان دولت اسلامی نداریم. 

این استاد استراتژی گفت: لایه دوم در هرم جامعه سازی لایه نظام‌سازی است که system building نام دارد. نظام‌سازی در هر کشوری حدود 60 سال طول می‌کشد و باید 140 زیر نظام برای آن جامعه تعریف و طراحی شود مثلا نظام بهداشت و درمان، نظام آموزش و پرورش، پلیس، دستگاه قضائی و ... هر کدام یک زیر نظام محسوب می‌شوند. اینکه کشوری مثل جمهوری اسلامی این زیر نظام ها را از غرب بیاورد و در ایران پیاده کند این نظام‌سازی نیست بلکه کپی‌کاری است.

ساختار کشور باید براساس علوم انسانی توحیدی طراحی شود/ ایران اسلامی توان ارائه سیستم عامل پایه برای اقتصاد جهان را دارد

وی در ادامه مبحث جامعه‌سازی گفت: لایه سوم جامعه‌سازی، ملت‌سازی nation building است منظور از ملت‌سازی این نیست که یک جمعیت چند میلیونی در مرزهایی کنار هم محصور باشندT بلکه منظور این است که هر کس به تبع یک رایی که می‌دهد نقش و جایگاه خاص خودش را داشته باشد و درگیر مفاهیم فراتری از قومیت و مذهب باشد چنین کشوری قابلیت تجزیه در اثر اختلافات زبانی، مذهبی و قومیتی را ندارد. 

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال با اشاره به لایه چهارم جامعه‌سازی گفت: لایه چهارم کد کردن زمین است که این کار در فرانسه بعد از ناپلئون بناپارت با عنوان طرح لندپارسل انجام شد و انگلیسی‌ها حدود 700 سال پیش سرزمین شان را کدبندی کردند. در کاداستر یا حدنگاری در سطح زمین و لند پارسل نسبت به عمق زمین تکلیف همه زمین‌ها در مورد کاربری و مالکیت مشخص می‌گردد.

وی تاکید کرد این چهار لایه که اجرای آن 100 سال طول می‌کشد اگر کشوری انجام دهد می‌تواند بگوید به مرحله تمدن‌سازی رسیده است مثلا 27 کشور اروپایی همگی صاحب تمدن نیستند چون این چهار لایه تمدن‌سازی تنها در کشورهای فرانسه، آلمان و انگلیس انجام شده است و تابعی از این سه کشورند. بنابراین طبق فرموده رهبری هنوز ما در ایران چیزی به اسم دولت اسلامی نداریم چون هنوز 140 زیر نظام لازم را تعریف و اجرا نکرده‌ایم.

علم توحیدی

استاد علوم انسانی تاکید کرد اینکه چگونه باید 140 زیرنظام ساخت را باید علوم انسانی پاسخ دهد. اینکه انسان غربی حدود چند صد سال گذشته زحمت کشیده و این 140 زیر نظام را طراحی کرده است که مبتنی بر علوم انسانی غربی است. در علوم انسانی مبنا بسیار مهم است. مبنای علوم انسانی در جهان یا سه‌تایی است در غرب، یا دوتایی است در شرق و یا یک است در نگاه توحیدی اسلامی.

علوم انسانی به توحیدی و غیر توحیدی تقسیم می‌شوند
عباسی گفت: در چند سال گذشته وقتی یکی از مسئولان اجرایی کشور گفت مگر علم یهودی، مسیحی و اسلامی دارد رهبری در دیدار استادان دانشگاه پاسخ دادند بله چرا که مبنای علوم انسانی غربی غیر توحیدی است و این به این معناست که علوم انسانی وجود دارد که توحیدی است.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال افزود اینکه می‌گوییم علوم انسانی غربی غیرتوحیدی است یعنی اینکه اساس تمام رشته‌هایش تثلیث است و این تثلیث را می‌توانیم هم در خود رشته‌های علوم انسانی مانند فلسفه، اقتصاد، روانشناسی و ... ببینیم هم در مکاتب موجود در هر یک از رشته‌های علوم انسانی که اگر مثلا وارد فلسفه شویم مکاتب متعددی وجود دارد و هم در نظریات متعددی که در یک مکتب فکری وجود دارد تثلیث پدر، پسر و روح‌القدس دیده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد شاید پرسیده شود که چه اشکالی دارد که با علوم انسانی غربی غیر توحیدی کار کنیم؟ باید گفت که وقتی کسی ادعای مسلمانی می‌کند باید به حدود مسلمانی‌اش پایبند باشد. صراحت مسلمانی به ما می‌گوید که در روزهای طولانی تابستان روزه بگیرید چون قرآن می فرماید کتب علیکم‌الصیام و یا ربا نخورید چرا که قرآن می‌گوید لاتاکلوا الربا و یا می‌فرماید لاتقولوا ثلاثة قرآن مستقیما به ما می‌فرماید که نگویید پدر، پسر، روح القدس این حکم دو بار در قرآن آورده شده است چرا که اگر مسلمان به این معتقد باشد مشرک است.

استاد کرسی نظریه‌پردازی کلبه کرامت عنوان کرد حال جوان مسلمان ایرانی که نمی‌داند اساس این رشته‌ها تثلیث است در آنها تا مقطع بالاتر از دکتری تحصیل می‌کند. از چنین تحصیلکرده‌ای نمی‌توانیم انتظار عملکرد توحیدی و اسلامی در جامعه داشته باشیم. 


خود غربی‌ها به تثلیث در علوم مختلف خود اعتراف دارند
عباسی تاکید کرد خود غربی‌ها اعتراف می‌کنند که علوم انسانی‌شان مبتنی بر تثلیث است مثلا هگل پدر فلسفه ایده آلییزم در کتاب عقل در تاریخ می‌گوید کامل‌ترین تقسیم‌بندی که دیده‌ام تقسیم‌بندی پدر، پسر، روح‌القدس است و باز در همان کتاب می‌گوید من تز، آنتی‌تز، سنتز را از تثلیث پدر، پسر، روح‌القدس گرفته‌ام.

طراح مکعب بحران افزود چطور است که ما نسبت به مسائل اخلاقی چون زنا و ربا در جامعه حساس هستیم ولی نسبت به زدن اساس توحید در ذهن تحصیلکرده‌های دانشگاهی‌مان موضع نداریم. 

وی در ادامه گفت: برخی می‌پرسند چرا روسای جمهور ایران همیشه با رهبران یعنی امام خمینی و امام خامنه‌ای درگیر بودند؟ پاسخش آن است که اساس ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران تثلیثی است و ساختار جمهوری اسلامی هنوز توحیدی نیست. مرحوم امین زنجانی در جلد سوم فقه سیاسی می‌گوید کانت فیلسوف آلمانی تلاش کرد ثابت کند که سه قوه مقننه، مجریه و قضائیه از تثلیث پدر، پسر، روح‌القدس آمده است.

 رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال اظهار داشت آمریکایی‌ها خودشان در متنی که منتشر کرده‌اند، کاخ سفید را به عنوان قوه مجریه معادل پدر father در تثلیث، کپیتال هیل ساختمان گنبدی شکل سفید را قوه مقننه معادل روح‌القدس holy spreet و ساختمان دیوان عالی کشور و دستگاه قضائی را معادل پسر یا عیسی jesus در نظر گرفته‌اند.


علم توحیدی

وی در ادامه سخنرانی گفت: این متون و اعتراف به تثلیث توسط خود غربی‌ها منتشر شده است. این تقسیم‌بندی منتسکیو در فرانسه برای تقسیم‌بندی قوا در حکومت است لذا وقتی ما این قوا را در جمهوری اسلامی پیاده کردیم ساختار تثلیثی را در جامعه رقم زده‌ایم.


با علوم انسانی تثلیثی نمی‌توانیم جامعه را توحیدی کنیم/ کامل‌ترین مدل جامعه‌سازی، سیستم بایولوژیکی است
عباسی تاکید کرد مبتنی بر قرآن کامل‌ترین مدل ساخت جامعه براساس بدن انسان است چون کامل‌تر از بدن انسان نظام‌سازی وجود ندارد که به این مدل در تئوری سیستم‌ها سیستم بایولوژیکی گفته می‌شود براساس سیستم بایولوژیکی یک حکومت کامل 12 قوه دارد. در نظر امام صادق علیه السلام هم جامعه و حکومت باید به مثابه یک بدن کامل دیده شود این مورد را امام خمینی هم در ابتدای حکومت دو بار تاکید کردند که حکومت باید مانند بدن باشد لذا به این خاطر است که رهبری می‌فرمایند ما هنوز چیزی به اسم دولت اسلامی نداریم.


ساختار کشور باید براساس علوم انسانی توحیدی طراحی شود/ ایران اسلامی توان ارائه سیستم عامل پایه برای اقتصاد جهان را دارد

این استاد علوم استراتژیک افزود اما در شرق زمین نگاه دو تایی و ین و یانگی است نگاهی که در هند، ژاپن، چین وجود دارد و اساس عالم را بر دو قرار دادند. این به این منظور است که به اشتباه دوتایی هایی چون حق و باطل، سعادت و شقاوت و خیر و شر را معادل دوتایی هایی چون شب و روز، زن و مرد، تر و خشک و سرد و گرم گرفتند.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال در توضیح علم توحیدی گفت: اما علوم انسانی توحیدی چیست؟ در علوم انسانی توحیدی دو کار باید انجام شود. 1.تفکیک عالم خلق از عالم جعل. 2.رقم زدن توحید. امروز اگر از شما پرسیده شود که به عنوان یک مسلمان چرا خود را موحد می دانید چه جوابی می دهید؟ قرآن معجزه پیامبر اسلام است و توحید معجزه قرآن کریم. 

وی اظهار داشت قرآن می‌گوید دو عالم وجود دارد یکی عالم خلق و یکی عالم جعل. در عالم خلق همه چیز دوتاست مانند حرفی که انسان شرقی می‌زند مثل زن و مرد، شب و روز و ... . انسان در عالم خلق مجبور است یعنی که ما جبرا در مقابل خوردن اسید سولفوریک یا افتادن از ارتفاع زیاد آسیب پذیریم. 

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال در ادامه گفت: در عالم جعل هم همه چیز دوتاست اما در عالم جعل انسان مختار است که یکی از دو مورد را انتخاب و دیگری را حذف کند مانند راست و دروغ، خیر و شر، سعادت و شقاوت و ... . کسی که در عالم جعل این دوتاها را صفر و یک بگیرد صفر را بزند و یک را اقامه کند به چنین فردی موحد و به این فرآیند توحید گفته می شود.

ساختار کشور باید براساس علوم انسانی توحیدی طراحی شود/ ایران اسلامی توان ارائه سیستم عامل پایه برای اقتصاد جهان را دارد

علم اقتصاد غرب از دخالت دین آزاد است/ فروپاشی اقتصاد جهانی مبتنی بر اقتصاد لیبرالی است 
عباسی با اشاره به دیدار رئیس مجلس با آیت الله جوادی آملی گفت:در این جلسه آیت الله جوادی آملی فرمود که 80 درصد مردم در اثر ربا مرده‌اند، ادعای این فرد از روی بینش توحیدی و ناظر به آخرت است و اگر امروز قیامت بر پا شود جامعه ما رستگار نمی‌شود چون 80 درصد جامعه آلوده به رباست.

رئیس مرکزی‌های دکترینال عنوان کرد به خاطر سیستم غلط بانکی که توسط نظام دانشگاهی و استادان علوم اقتصاد غربی است که چنین سیستم اقتصادی را رقم زده‌اند. پایه این علم کجاست؟ پایه این علم در نظریه بازار آزاد آدام اسمیت است که در کتاب ثروت ملل او آورده شده است. بازار آدام اسمیت از چه چیز آزاد است؟ از دخالت دولت؟ نه از دخالت دین.

وی تاکید کرد چه کسی این مجوز آزادی را برای آدم اسمیت صادر کرد؟ جرمی بنتام که گفت باید ربا آزاد شود تا حرکت اقتصادی جدی شود مبنای این نظریه جرمی بنتام.

ساختار کشور باید براساس علوم انسانی توحیدی طراحی شود/ ایران اسلامی توان ارائه سیستم عامل پایه برای اقتصاد جهان را دارد


این استاد علوم انسانی افزود این که در دانشگاه‌ها به جوانان این علوم اقتصادی مبتنی بر ربا را بیاموزیم و وقتی دکتر شدند در قالب مسئولیت‌ها در دولت‌های مختلف مشغول به کار شوند و در وزارت اقتصاد و یا بانک مرکزی به کار گرفته شوند نمی‌توانیم اقتصاد اسلامی ایجاد کنیم. 

 وی با اشاره نظام حاکم بر اقتصاد جهانی، بدهی بسیار بالای آن را ناشی از مدیریت لیبرالی اقتصاد عنوان کرد و افزود: بدهی فعلی بسیاری از کشورهایی که اقتصادشان در آستانه فروپاشی قرار دارد در پی چاپ پول بدون پشتوانه‌ای است که از نظریه‌های اقتصادی لیبرالی ناشی می‌شود، اما اسلام چاپ پول بدون پشتوانه را حرام می‌داند.


علم توحیدی
نقشه بدهی جهانی- کشورها با رنگ قرمز بدهکارترند


با 13 لشکر اقتصاددان صاحب دکترا، 39 سال است که وضعیت اقتصادی بهتر نشده است
عباسی گفت: 39 سال است که مشکل اقتصاد جمهوری اسلامی حل نشده است این در حالی است که در تمام سال‌های بعد از انقلاب دکترهای اقتصاد بر اقتصاد جمهوری اسلامی حاکم بوده‌اند هم اکنون کشور ما با 13 سرلشکر از آنهایی که درگیر کارند تا آنهایی که بازنشسته شده‌اند موفق به تامین امنیت است چه در ایران و چه در کشورهای همسایه از جمله سوریه و عراق. 

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال افزود ما در ایران در حوزه نظامی ارتشبد و سپهبد که معادل مدارک فوق لیسانس و دکترا هستند نداریم اما چرا افراد نظامی در حوزه خود موفق بوده‌اند؟ چرا با سطح سواد 13 سرلشکر امنیت تراز داریم اما با 13 لشکر اقتصاددان صاحب دکترا وضعیت اقتصادی امروز جمهوری اسلامی این است؟ 

مبنای نظام اقتصادی کشور الگوی غلط لیبرالی است
عباسی با طرح این سوال که چرا بعد از ۳۱ سال کار اقتصادی کشور به اینجا کشیده شده است؟ گفت:، چون نظام اقتصادیمان غلط است و مبنایش هم اقتصاد لیبرالی است.

این که مبنای اقتصاد جمهوری اسلامی لیبرالی است اعترافی است که عده‌ای از مسئولین جمهوری اسلامی ایران در مجمع تشخیص مصلحت نظام کرده‌اند و آن را در کتابی با عنوان «امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران» منتشر کردند.

در این کتاب ذکر شده است که مدل اقتصادی مناسب برای توسعه اقتصاد ایران الگوی اقتصاد نئولیبرالی یا نئوکینزی است و پارسال هم رسما یکی از مسئولان دولت یازدهم در تلویزیون گفت که مبنای ما برای برنامه ششم و اقتصاد مقاومتی همین کتاب است. کتابی که در صفحه 782 آن صراحتا می‌گوید ما باید مکتب کنیزین‌های جدید را به عنوان الگوی اقتصادی در جمهوری اسلامی پیاده کنیم. نئوکینزین‌هایی که اساس اقتصادشان بر ربا است.  


علم توحیدی

ایران می‌تواند سیستم‌عامل پایه برای اداره جهان ارائه بدهد

این مدل ربوی اقتصاد در جامعه‌ای پیاده می‌شود که مردمش محسن حججی‌ها تربیت می‌کنند و لذا با این ربا برکت را از عمر و مال مردم برده‌اند و هر چه مردم سعی و تلاش بیشتر می‌کنند کمتر می‌رسند، اما این رویکرد غلط در اقتصاد را به پای دین می‌نویسند.

ساختار کشور باید براساس علوم انسانی توحیدی طراحی شود/ ایران اسلامی توان ارائه سیستم عامل پایه برای اقتصاد جهان را دارد

چرا می‌گوییم اقتصاد جمهوری اسلامی از بعد انقلاب تا کنون  اسلامی نشده است؟ به اعتراف آینده شناس آمریکایی پرفسور ریچارد واتسون تنها این ایران است که می‌تواند برای جهان سیستم عامل پایه ارائه کند و تنها چیزی که اقتصاد جهان را از بدهی عظیم فعلی و ربا نجات خواهد داد مدل اقتصاد اسلامی است، بنابراین باید ایران هر چه سریعتر این مدل را تولید و در اختیار کشورهای جهان قرار دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۴
تعجب میکنم این همه سند از طرف استاد بیان شده مبنی بر تثلیث علومی که ما ساعت ها در دانشگاه و کلاس و جزوه اساتید به خورد مغزمون دادیم،اما به عنوان دانشجو هیچ تکانی نخوردیم و هیچ کاری نکردیم!!!! ای وای بر ما
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار