رئیس جمهور گفت: برجام ثابت کرد که گفتگو و همکاری بهترین راه حل برای اختلافات بین المللی و به نفع جامعه جهانی است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،، حجتالاسلام حسن روحانی روز شنبه در دیدار «دیمیتری الکساندراکیس» سفیر جدید یونان برقراری روابط نزدیکتر و گستردهتر بین دو کشور را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: اراده جمهوری اسلامی ایران توسعه و برقراری روابط همه جانبه بین تهران و آتن است و دو کشور در عرصههای علمی، اقتصادی، فرهنگی و روابط بانکی و نیز در حوزه انرژی و ترانزیتی از ظرفیتهای زیادی برای افزایش سطح همکاری به نفع دو ملت برخوردار هستند.
وی روابط ایران و یونان را تاریخی توصیف کرد و گفت: تهران و آتن ظرفیتها و زمینههای بسیار خوبی برای توسعه روابط در حوزههای مختلف دارند و جمهوری اسلامی ایران برای فعال کردن همه این ظرفیتها آمادگی دارد.
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به مواضع سازنده اتحادیه اروپا در قبال برجام، اظهار داشت: برجام ثابت کرد که گفتگو و همکاری بهترین راه حل برای اختلافات بین المللی و به نفع جامعه جهانی از جمله اروپا و آمریکا است.
«دیمیتری الکساندراکیس» سفیر جدید یونان نیز در این دیدار پس از تقدیم استوارنامه خود، ایران و یونان را دو کشور باستانی و متمدن توصیف کرد و با اشاره به مناسبات سازنده و خوب دو کشور در طول سالیان متمادی، اظهار داشت: دستور کار و مأموریت ویژه من تعمیق و تحکیم سطح روابط تهران و آتن در زمینههای مختلف از جمله در حوزه انرژی، علمی، فناوری، اقتصادی، فرهنگی و گردشگری است.
سفیر جدید یونان با اشاره به اهمیت اجرای برجام از سوی همه طرفین، تأکید کرد: بسیار اهمیت دارد که تمامی طرفین به تعهدات خود در برجام پایبند باشند و باید به آنهایی که تعهدات خود را انجام نمیدهند، صراحتاً اعلام شود که اشتباه میکنند.
واقعا !!!!!! اقای روحانی ترامپ خودش را به دیوانگی زده و داره با شما بازی می کنه و ظاهرا شما بازی میخورید تحریم ها که لغو نشد هیچ هر روز اضافه تر هم میشه اون کاری کرده که شما دنبال لغو تحریم ها نباشید و شما دقیقا خواسته اون انجام میدین برجام خیلی وقته پاره شده کی می خواهید بفهمید .
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.