آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۷۲۸

برگزاری سمینار ۲۵ سال همکاری ایران و روسیه در زمینه بهره‌برداری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای

سمینار 25 سال همکاری ایران و روسیه در زمینه بهره‌برداری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای امروز (سه‌شنبه)‌ در مسکو برگزار و دو طرف بر گسترش همکاری‌ها در این زمینه تأکید کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سمینار ۲۵ سال همکاری ایران و روسیه در زمینه بهره‌برداری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای امروز (سه‌شنبه) در مسکو برگزار شد.

در این سمینار سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه، نیکلای اسپاسکی معاون روس اتم و دو تن از نمایندگان مجلس سنا و دومای روسیه سخنرانی کردند. بهروز کمالوندی سخنگو و معاون سازمان انرژی اتمی، حجت الله صالحی رئیس مرکز نظام ایمنی و حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس نیز از جمله سخنرانان مراسم افتتاحیه بودند.

براساس این گزارش، اسپاسکی طی سخنانی در این سمینار برجام را سندی محکم و با ارزش خواند و همکاری‌ها بین دو کشور را باعث ثبات و توسعه در منطقه و جهان برشمرد.

معاون روس اتم با اشاره به ساخت نیروگاه بوشهر خاطرنشان کرد: در ۲۵ سال گذشته نیروگاه بوشهر را به اتمام رساندیم، به شکلی منحصر به فرد ما در طول مذاکرات تمام تلاش خود را برای به نتیجه رسیدن به کار گرفتیم و در اجرای برجام نیز همکاری صادقانه‌ای داشتیم.

وی همچنین عنوان کرد: در مورد ایزوتوپ‌های پایدار همکاری‌های دو کشور در حال پیشرفت است.

حجت الله صالحی معاون سازمان انرژی اتمی و رئیس مرکز نظام ایمنی هسته‌ای نیز طی سخنانی در این سمینار به همکاری‌های مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور با نظام ایمنی هسته‌ای روسیه در ساخت و بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر و توسعه همکاری‌های بین دو نظام ایمنی در رابطه با واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر اشاره کرد.

وی همچنین خواستار همکاری مرکز نظام ایمنی هسته‌ای روسیه در ایجاد مرکز ایمنی هسته‌ای در ایران بر اساس ضمیمه ۳ برجام شد و از اتحادیه اروپا در این راستا قدردانی کرد.

صالحی از همکاری‌های دو‌جانبه و چند جانبه بین مرکز نظام ایمنی هسته‌ای ایران و دیگر کشور‌ها و سازمان‌های بین‌المللی که باعث ارتقاء ایمنی هسته‌ای در کشور و منطقه خواهد شد، استقبال کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار