مینا لنگری گفت: به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش همایش ورزشهای همگانی در ۴ رشته ویژه بانوان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مینا لنگری مشاور امور بانوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آیینی که به همت معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه برگزار شد گفت: فعالیت های فیزیکی منظم در کاهش استرس، اضطراب، افسردگی و احساس انزواطلبی تأثیر اساسی دارد و این پدیده برای زنان نیز بسیار حائز اهمیت است و روند رشد بیماری افسردگی را در جوامع کاهش می دهد.
لنگری با تاکید بر این که ورزش منظم می تواند در بالا بردن ضریب سلامت زنان و پیشگیری از بیماری ها مؤثر باشد تصریح کرد: میزان ابتلا به پوکی استخوان در زنان بخصوص در دوران بعد از یائسگی بیش از مردان است و فعالیت های بدنی نسبتاً سنگین مثل پیاده روی تند و دویدن برای رشد طبیعی استخوان ها و اسکلت بدن و کاهش ضایعات استخوانی مؤثر است و در بالا بردن استحکام، توازن و کاهش خطر افتادگی ماهیچه ها نیز نقش دارد.
مشاور امور بانوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی فعالیت های فیزیکی منظم به همراه رژیم غذایی مناسب را یکی از مؤثرترین روش های کنترل چاقی و باقی ماندن در وزن بدنی ایده آل در میان زنان دانست و ادامه داد: فعالیت های فیزیکی منظم و ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی می تواند از بروز بیش از نیمی از بیماری های غیرواگیر و مزمن نظیر دیابت (غیروابسته به انسولین) پیشگیری نماید.
وی در ارتباط با همایش ورزشی ویژه بانوان دانشگاه به مناسبت هفته ملی سلامت زنان گفت: به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش و هفته ملی سلامت بانوان ایران با شعار ورزش، نسخه رایگان سلامت بانوان، همایش ورزشهای همگانی "ویژه بانوان دانشگاه" در رشته های طناب زنی، پرش، دو میدانی و لی لی در بوستان شهربازی بجنورد برگزار گردید.
این مراسم با حضور 70 نفر از بانوان شاغل در دانشگاه برگزار شد و با تقدیر از نفرات برتر مسابقات ورزشی به کار خود پایان داد.