کد خبر:۶۴۱۲۶۸

سفر وزیر خزانه‌داری آمریکا به خاورمیانه برای مقابله با نفوذ ایران

وزیر خزانه‌داری آمریکا برای آنچه «مقابله با تأمین مالی تروریسم» خوانده شده به خاورمیانه سفر خواهد کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «استیون منوچین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا برای آنچه «مقابله با تأمین مالی تروریسم» خوانده شده به خاورمیانه سفر خواهد کرد.

این سفر مدتی بعد از اولین سفر خارجی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان برای اعلام راه‌اندازی «مرکز مقابله با تامین مالی تروریسم» در این کشور انجام می‌شود.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد منوچین در رأس هیأتی متشکل از معاون خزانه‌داری آمریکا و کارکنان ارشد این وزارتخانه برای بررسی همکاری‌ها با «مرکز مقابله با تأمین مالی تروریسم» و اقدامات دیگر جهت مبارزه با «تروریسم» به منطقه خاورمیانه سفر خواهد کرد.

منوچین در این سفر دوره‌ای عازم عربستان، فلسطین اشغالی، امارات و قطر خواهد شد.

وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: «سفر ما برگزاری دیدارهای رسمی با سران عربستان، اسرائیل، امارات و قطر به منظور تقویت عزم مشترک ما برای مقابله با تأمین مالی تروریسم را شامل می‌شود.»

منوچین اضافه کرد: «ما با شریکان خود در خاورمیانه درباره راهبرد جدید دولت ترامپ جهت مقابله با نفوذ بی ثبات‌کننده ایران در منطقه تعامل خواهیم کرد.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار