اعتصاب غذاي گروه‌هاي فلسطيني براي همبستگي با اسرا
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۱۳۹
امروز در غزه صورت ‌گرفت

اعتصاب غذاي گروه‌هاي فلسطيني براي همبستگي با اسرا

كميته عالي ملي كمك به اسراي فلسطيني و گروه‌هاي ملي و اسلامي امروز همزمان با اعتصاب غذاي اسراي فلسطيني در زندان‌هاي رژيم صهيونيستي اعتصاب غذا كردند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فلسطين امروز، كميته عالي ملي براي كمك به اسراي فلسطين و گروه‌هاي ملي و اسلامي جهت همبستگي با اسراي فلسطيني كه امروز در اعتراض به اوضاع خود در زندان‌هاي رژيم صهيونيستي اعتصاب غذا كرده‌اند، هم پيمان شده و اعتصاب غذا كردند.

اين كميته گزارش داد: اين اعتصاب غذا كه از ظهر امروز صورت گرفته براي همبستگي با اسراي فلسطيني و همدردي با آنها انجام شده است.

بنا بر اين گزارش، گروه‌هاي فلسطيني ساعت 15 امروز كنفرانس مطبوعاتي مهمي براي صدور بيانيه همبستگي با اسرا كه اعتصاب غذا كرده‌اند، تشكيل دادند.

كميته عالي اسراي فلسطيني و موسسات رسمي و مردمي خواستار مشاركت همگان در اين اقدام براي ياري به اسراي فلسطيني شده و حمايت خود را از آنها اعلام كردند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار