
رئیس سابق جمعیت هلالاحمر:
حزبی و جناحی عمل نکردیم/ هلالاحمر اکنون حرفهایتر و هوشمند شده است
رئیس سابق جمعیت هلالاحمر با اشاره به اینکه هلالاحمر امروزه حرفهای، کارآمد و هوشمندتر شده است، گفت: خوشبختانه حزبی و جناحی عمل نکردهایم و توانستهایم پرچم هلالاحمر را سفید نگه داریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، امیرمحسن ضیایی در مراسم تکریم و معارفه رئیس سابق جمعیت هلالاحمر و رئیس جدید این جمعیت اظهار داشت: در بخش پاسخ به سوانح و حوادث در دولت یازدهم و دوازدهم ۳ میلیون نفر توسط هلال احمر امدادرسانی شده که این رقم ۲۰۰ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اسکان تعداد اضطراری میلیون نفر گفت: در این مدت ۷۵۰ هزار نفر از خدمات سرپایی بهرهمند شده و ۱۸ هزار عملیات رهاسازی نیز صورت گرفته است.
رئیس سابق جمعیت هلالاحمر در ادامه به فعالیت جوانان این سازمان اشاره کرد وگفت: ۳ میلیون نفر از خدمات جوانان بهرهمند شده و یک میلیون نیز در طرح دادرس شرکت کردهاند. در بخش داوطلبان نیز ۳ میلیون نفر از خدمات رایگان بهرهمند شده و ۱۱۰۰ میلیارد کمکهای مردمی صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: ۳ میلیون نفر نیز در عتبات عالیات، حج از خدمات هلالاحمر بهرهمند شده و در این مدت نیز توانسته ایم ۵۸ درصد خدمات هزینههای پشتیبانی را کاهش دهیم.
ضیایی با اشاره به افزایش سرمایههای اجتماعی گفت: خدمت به سرمایههای اجتماعی بسیار حائز اهمیت است و این موضوع در هلالاحمر مورد توجه قرار گرفت.
رئیس سابق جمعیت هلالاحمر در مورد بهترین تغییرات جمعیت هلالاحمر در این مدت گفت: انجام اقدامات مبتنی بر شواهد و درسهای آموخته شده، انجام فعالیتها از حالت روزمرگی به صورت برنامهمحور، داشتن آرمان و چالاک و هوشمند شدن جمعیت از بهترین تغییرات هلال احمر بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هلالاحمر مقتدرتر و حرفهایتر شده است، گفت: در این مدت در حلال احمر بیحاشیه عمل کرد و حزبی و جناحی حرکت نکردهایم. همچنین توانستهایم پرچم هلالاحمر را سفید نگه داریم.
ضیایی گفت: در این مدت مشارکت جوانان افزایش پیدا کرده و موفق شدهایم ظرفیتهای بینالمللی را تقویت کنیم؛ بنابراین میتوان گفت که اکنون هلالاحمر کارآمدتر در جهت خدمت به مردم فعالیت میکند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.