کد خبر:۶۴۳۹۶
كارشناس امور فرهنگي دانشگاه امام رضا (ع) مشهد:

همت و كار مضاعف لازمه رسيدن به آرمان‌هاي انقلاب است

كارشناس امور فرهنگي دانشگاه امام رضا (ع) گفت: همت و كار مضاعف براي رسيدن به آرمان‌هاي انقلاب ضروري است.

خديجه بازيان فر در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در مشهد، در خصوص فلسفه نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري با عنوان همت مضاعف و كار مضاعف، اذعان داشت: كشور ما جزو كشورهاي اسلامي است كه هر لحظه چشم دنيا و دشمنان نظام به آن دوخته شده تا شكست و ركود آن را نظاره‌گر باشند.

وي در ادامه با اشاره به تلاش چشم‌گير جوانان در اين 30 سال افزود: امسال جوانان نيز بايد در حوزه‌هاي صنعتي و فناوري هسته‌اي همت مضاعفي را در پيش گيرند.

كارشناس فرهنگي دانشگاه امام رضا (ع) مشهد خاطرنشان كرد: دشمنان با ايجاد دلسردي، ترديد و بزرگ نشان دادن مشكلات، سعي دارند تا جوانان برداشت غلطي را از نامگذاري امسال كنند و در اين راستا جوانان و دانشجويان بايد هوشيار عمل كنند.

بازيان فر با تاكيد بر پايبندي نهادها بر عنصر برنامه و هدف، تصريح كرد: تشكل ها و نهادها با داشتن يك هدف مدون از تمام نيروها به درستي استفاده كنند.

وي موضع دشمنان را برنامه ريزي دقيق بر روي سخنان رهبري دانست و تاكيد كرد: دانشجويان و تشكل هاي دانشجويي به طور دقيق به فرامين رهبري گوش فرا دهند و از هر رهنمون به درستي استفاده كنند، همچنين به سخنان امام خميني (ره) و تمام بزرگان و شخصيت ها جامه عمل بپوشانند و اتحادشان را با روحيه ايمان و توكل به خدا حفظ كنند.

كارشناس فرهنگي دانشگاه امام رضا (ع) مشهد، بزرگترين تضاد را فاصله بين شعار و عمل خواند و خاطرنشان كرد: شعار امسال نبايد فقط به صورت مكتوب باشد، بلكه بايد در محيط كار و زندگي تمام افراد قرار گيرد.

بازيان فر افزود: فاصله گرفتن از مسائل ديني و اخلاقي و قرار گرفتن در موضع قدرت، جلوي حقانيت را خواهد گرفت و رنگ دنيايي به آن خواهد داد.

وي نقش وقايع سال 88 را در اين نامگذاري موثر دانست و اظهار داشت: مسئولان و تمام اقشار جامعه بايد با كنار گذاشتن اختلاف نظرها و جناح بازي ها، سعي و تلاش خود را براي رسيدن به آرمان هاي انقلاب مضاعف كنند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار