آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۴۸۱۴

ادعای الجبیر: عامل استعفای الحریری حزب الله لبنان است!

وزیر خارجه سعودی مدعی شد که حزب‌الله لبنان سعد الحریری نخست‌وزیر این کشور را مجبور به استعفا کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیاالیوم، عادل الجبیر، وزیر خارجه سعودی گفت که سعد الحریری نخست‌وزیر مستعفی لبنان هر وقت که بخواهد، می‌تواند از عربستان خارج شود.

وی مدعی شد که حزب‌الله لبنان با عملکرد خود و ربودن روند سیاسی در لبنان و تهدید رهبران سیاسی، حریری را مجبور به استعفا کرد.

سعد الحریری، نخست‌وزیر لبنان روز شنبه در اقدامی غافلگیرکننده از ریاض پایتخت عربستان سعودی کناره‌گیری خود را اعلام کرد.

وی در بیانیه‌ای که رسانه‌های سعودی آن را منتشر کردند، ادعا کرد: هر جا ایران حضور یافته ویرانی و فتنه نیز در آنجا حضور یافته و ایران تمایل بی‌هدفی را برای نابودی جهان عرب دنبال می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴
یکی نیست به این مردک مستعفی بگه که کشورت جزو جهان عرب نیست در طول تاریخ شما ایران بودید و زبانتون هم پارسی بود حالا یه مدت بعد از حمله اعراب زبانتون عوض شده ولی عرب نیستید..
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار