آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۵۰۵۰

العبادی: به نیروهایمان دستور دادیم داعش را حتی در سوریه هدف قرار دهند

نخست‌وزیر عراق گفت که ما به نیروهای نظامی خود دستور مقابله با داعش در تمام مناطق را دادیم.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق گفت: ما به نیروهای امنیتی دستور دادیم که با هرگونه خطر تروریستی حتی خطرهایی که از سمت سوریه می‌آید، مقابله کنند.

وی طی سخنانی در نشست هفتگی خود افزود: امکانات تسلیحاتی ما به مراحل پیشرفته‌ای رسیده است و ما در صدد تقویت آن از طریق واردات جنگنده‌ها هستیم.

نخست‌وزیر عراق درباره درباره خطر تروریستی ضد اروپا و کشورهای منطقه هشدار داد و تاکید کرد که کشورهای منطقه از این خطر در امان نیستند.

وی در ارتباط با رأی دادگاه فدرال این کشور مبنی بر عدم جایز بودن جدایی هیچکدام از مناطق عراق، گفت: تصمیم دادگاه فدرال در خصوص همه‌پرسی برای همه مناطق لازم الاجرا است.

العبادی گفت که نیروهای نظامی عراق در همه مناطق مورد مناقشه (در منطقه کردستان عراق) مستقر شده‌اند.

نخست‌وزیر عراق اظهار داشت که اقلیم کردستان بعد از ورود داعش، یک سوم نفت کرکوک را مصادره کرد.

وی با بیان "در پی بحران‌های عراق، اقلیم کردستان توسعه یافته است"، تاکید کرد که ما هرگز اجازه هدف قرار گرفته شدن غیرنظامیان و نیروهای دولتی را نمی‌دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار