بيرون راندن هزاران فلسطيني از كرانه باختري در دستور كار رژيم صهيونيستي
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه خبري الاسلام اليوم، منابع صهيونيستي صدور حكم نظامي جديدي مبني بر اخراج هزاران فلسطيني از كرانه باختري و محاكمه آنها به اتهام ورود غيرقانوني به اين مناطق را فاش كردند.
روزنامه هاآرتص رژيم صهيونيستي در چاپ امروز خود آورده است: اين دستور هفته جاري اجرا خواهد شد و در ابتدا در مورد فلسطينيها كه در نوار غزه متولد شدهاند و يا فرزندانشان در اين مناطق به دنيا آمدهاند، اجرا مي شود، سپس در خصوص فلسطينيهايي كه به دلايل مختلف حق اقامت در كرانه باختري از آنها سلب شده است به اجرا در مي آيد.
براساس خبر اين روزنامه عبري زبان، دستور نظامي جديد صهيونيستها اهداف ديگري را نيز دربردارد و ساكنان قدس شرقي و شهروندان فلسطيني ساير كشورهايي كه رژيم صهيونيستي با آنها ارتباط دارد و اعراب سال 1948 را نيز در بر مي گيرد.
اين دستور جديد به مقامات رژيم صهيونيستي اجازه مي دهد كه اقدامات قضايي عليه آنچه ورود غيرقانوني به كرانه باختري مي نامند، انجام داده و آنها را محكوم به هفت سال زندان كند.
دولت خودگردان فلسطين با اين تصميم رژيم صهيونيستي مخالفت، و آن را اقدامي نژادپرستانه توصيف كرده و آن را به مثابه شكست مذاكرات صلح و تشكيل دولت مستقل فلسطيني دانسته است./انتهاي پيام/