آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۶۱۰۶

آغاز فروپاشی ائتلافی که پرویز مشرف رئیس آن معرفی شده بود

ائتلافی که از ۲۳ حزب تشکیل شده و پرویز مشرف رئیس آن معرفی شده بود تن‌ها یک روز پس از رسانه‌ای شدن شروع به فروپاشی کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،به نقل از جیو نیوز، ائتلافی که از 23 حزب تشکیل شده و پرویز مشرف رئیس آن معرفی شده بود تنها یک روز پس از رسانه‌ای شدن شروع به فروپاشی کرد.

گزارش‌ها حاکی است روز گذشته پرویز مشرف طی یکی سخنرانی از تشکیل ائتلافی متشکل از 23 حزب و گروه مهم جهت شرکت در انتخابات سال آینده خبر داده بود، ولی امروز خبرهایی مبنی بر جدا شدن دو حزب از این ائتلاف به دست رسیده است.

علامه مختار امامی رئیس حزب شیعی مجلس وحدت مسلمین ضمن اعلام اینکه این حزب تصمیمی برای تشکیل ائتلاف به منظور حمایت از پرویز مشرف نگرفته است، گفت: در حال حاضر مهمترین وظیفه ما پیگیری وضعیت ناصر شیرازی عضو ارشد و ربوده‌شده این حزب است.

وی افزود: نه ما برای حضور در این ائتلاف اعلام آمادگی کرده‌ایم، و نه در جلسه‌ای از گردهمایی‌های این ائتلاف شرکت کرده‌ایم.

از سوی دیگر صاحب‌زاده حامده رضا رئیس اتحاد سنی نیز بیان کرد: ما برای حضور در این ائتلاف اعلام آمادگی نکرده‌ایم، و قصد حمایت از آن را نیز نداریم.

وی افزود: فعالیت‌های ما علیه حکومت حزب نواز ادامه خواهد داشت و ما از سروزیر ایالت پنجاب می‌خواهیم دستگیری بی‌دلیل علمای اهل تسنن را متوقف کند.

گفتنی است روز گذشته پرویز مشرف طی یک سخنرانی اعلام کرد 23 حزب بزرگ پاکستان با او همراه شده‌اند و او برای انتخابات آینده پاکستان برنامه‌ریزی ویژه‌ای داشت.

برخی منتقدین بر این باور بودند که ائتلافی که مشرف دم از آن می‌زند پیش از تشکیل نابود شده است زیرا بیش از نصف احزابی که در ائتلاف حاضر هستند کاملاً غیرفعال هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار