آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۹۵۳
به مناسبت فرا رسیدن سالروز امامت حضرت بقیةالله (عج)

پرچم گنبد منور امام رضا (ع) تعویض شد

به مناسبت فرا رسیدن سالروز امامت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) پرچم گنبد منور حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) تعویض شد و به رنگ سبز درآمد.
به گزارش  گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از آستان نیوز، پرچم گنبد منور حرم حضرت امام رضا (ع) که به مناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) به رنگ مشکی درآمده بود، در هشتم ربیع‌الاول تعویض شد و به سبز تغییر رنگ یافت.

خادمان حرم مطهر رضوی در آیین شکرانه «خدمت، عزت و اقتدار» که در سالروز امامت حضرت بقیةالله‌العظم حضرت مهدی موعود (عج) با هدف سپاسگزاری از مدافعان حرم اهل بیت (ع) دستگاه‏‌های اجرایی، نهاد‏های مردمی و خدمتگزاران در صحن جامع رضوی برگزار شد، پرچم سیاه گنبد منور رضوی را تعویض کردند.

سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی، مداحی ذاکران و نوکران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و قرائت وصیت نامه شهدا و ... از دیگر برنامه‌های اجرا شده در آیین شکرانه در حرم رضوی بود.

لازم به یادآوری است، پرچم حرم مطهر رضوی در طول سال به مناسبت‌های مذهبی در اعیاد و سال‌روز شهادت ائمه معصومین (ع) چندین بار تعویض می‌شود که بیشترین مدت سیاه‌پوشی آن در ماه‌های محرم و صفر است.

انتهای پیام
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار