آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۳۲۱

تبریک جشنواره جهانی فیلم فجر به عوامل سه فیلم ایرانی

جشنواره جهانی فیلم فجر پیا‌م‌‌های تبریک جداگانه‌ای خطاب به نوید محمدزاده و عوامل دو فیلم «روتوش» و «یه وا» صادر کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فیلم کوتاه «روتوش» ساخته کاوه مظاهری موفق شد در بیست و هشتمین جشنواره فیلم استکهلم جایزه اسب آلومینیومی بهترین فیلم کوتاه جشنواره را به دست بیاورد.

«روتوش» همچنین تندیس بهترین فیلم‌نامه جشنواره بین‌المللی فیلم آله مریا اسپانیا را از آن خود کرد.

فیلم «یه وا» ساخته آناهید آباد نیز در دوازدهمین جشنواره فیلم انار تورنتوی کانادا جایزه فیلم برگزیده تماشاگران را به خود اختصاص داد.

همچنین جایزه ویژه بخش بازیگری مرد یازدهمین دوره جوایز سینمایی آسیاپاسیفیک در استرالیا به نوید محمدزاده برای فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» رسید.

متن این پیام‌های تبریک به شرح زیر است:

«جناب آقای نوید محمدزاده

موفقیت شما را در مراسم آسیاپاسیفیک با فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» به شما و دست اندرکاران این فیلم تبریک می‌گوییم و استمرار موفقیت‌های جهانی را برایتان آرزومندیم.

جشنواره جهانی فیلم فجر»

«جناب آقای کاوه مظاهری

موفقیت فیلم «روتوش» در دو جشنواره فیلم استکلهم و آله مریا را به شما و عوامل این فیلم تبریک می‌گوییم و امیدواریم موفقیت‌های بین‌المللی تان ادامه یابد.

جشنواره جهانی فیلم فجر»

«سرکار خانم آناهید آباد

جناب آقای تقی علیقلی زاده

موفقیت فیلم «یه وا» در جشنواره فیلم انار را به شما و عوامل این فیلم تبریک می‌گوییم و امیدواریم موفقیت‌های بین‌المللی تان ادامه یابد.

جشنواره جهانی فیلم فجر»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار