کد خبر:۶۴۹۳۶۶

سؤال آیت‌الله خامنه‌ای که طرفداران سنتی صدام را به بیان حقیقت وادار کرد

حضرت آیت الله خامنه‌ای در خطبه‌های نماز جمعه آیت‌الله خامنه‌ای پس ار بازگشت از اجلاس هراره درباره روند مذاکرات و گفتگوهایشان سخنانی فرمودند که بازخوانی آن‌ها خالی از لطف نیست.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حضرت آیت الله خامنه ای در خطبه‌های نماز جمعه آیت‌الله خامنه‌ای پس ار بازگشت از اجلاس هراره درباره روند مذاکرات و گفتگوهایشان سخنانی فرمودند که بازخوانی آنها خالی از لطف نیست. گزیده ای از این صحبت های به شرح زیر است.
 
ما یکی از موفقیت‌هایمان این بود که ماهیت جنگ را تشریح کردیم؛ خیلی‌ها ماهیت جنگ ما را نمی‌دانند. یکی از سران کشورهای آسیا، یک پادشاهی، با بنده ملاقات کرد، از من پرسید: هنوز توی کشور شما جنگ هست؟ از مسئلة جنگ همین را شنیدند، از خبرنگارهای دنیایی و خبرگزاری‌ها؛ که بله، یک جنگی آنجا هست. حالا به بنده که رسیده، می‌گوید هنوز جنگ ادامه دارد؟ خبر ندارد که چه جوری است جنگ. بسیاری نمی‌دانند که این جنگ مسئله‌اش چیست. خیال می‌کنند دو کشور همسایه، برای خاطر یک رودخانه، برای خاطر چند تا تپه، برای خاطر یک مقدار زمین، برای خاطر تعصبات محلی، به جان هم افتادند، دارند می‌جنگند. کمااینکه شبیهش در دنیا خیلی هست.
ما توفیق پیدا کردیم ماهیت جنگ را به‌طورکامل تشریح کنیم. در نطق که خب، مفصلاً دربارة جنگ صحبت کردیم، اما مهم‌تر از آن، مذاکرات خصوصی بود که بنده با سران آفریقا، با سران آمریکای لاتین، با بعضی از سران آسیا، با کسانی که اهل مبارزه بودند و کشورشان را با مبارزه نجات داده بودند، با آن‌ها مطرح کردم. به آن‌ها می‌گفتم شما ماهیت جنگ ما را بفهمید، انقلاب اسلامی ایران، به‌طور خلاصه این بود، برایشان تشریح می‌کردم. در یک گوشه‌ای از جهان، در پایتخت قدرت استکباری آمریکا در خاورمیانه، در مهم‌ترین دژهای استکبار علیه ملت‌های مستضعف، یک انقلابی به‌وجود آمد. یک ملتی با دادن هزاران کشته، با سال‌ها مبارزه، این دژ استکباری را ویران کرد، از بین برد، آن تخت را واژگون کرد، معیار‌ها را عوض کرد، ارزش‌های غربی را نفی کرد، ملت‌های مستضعف را امیدوار کرد، چقدر منافع آمریکا و استکبار را ضربه زد، صدمه زد، چقدر مستضعفین را خوشحال کرد، موجب و مایة پیروزی انقلاب‌هایی در آفریقا و در آمریکای لاتین شد؛ بعد از ما بود که نیکاراگوئه پیروز شد، بعد از ما بود که انقلاب زیمبابوه پیروز شد و این‌ها از برکات انقلاب بود؛ یک‌چنین انقلابی را ملت ما کردند؛ هنوز یک‌سال‌ونیم از این انقلاب گذشته یا نگذشته، کشور همسایة ما به این انقلاب حمله می‌کند و از تمام سرتاسر مرز خودش با ما، با نیروهای زرهی و پیاده و هواپیما و فلان و فلان، وارد کشور ما می‌شوند و هزاران کیلومتر از خاک ما را می‌گیرند. حملة به یک انقلاب، ماهیت حقیقی این جنگ است.
شما دربارة حملة به انقلاب چه قضاوتی دارید و چه نظری دارید؟ من می‌دیدم کسانی که به‌طور سنتی حتی طرف دار عراق بودند، از رهبرانی که ما این صحبت‌ها را با این‌ها می‌کردیم، منقلب می‌شدند. در پاسخ به این سؤال که قضاوت شما دربارة جنگی که به‌قصد ویران کردن یک انقلاب و انهدام یک نظام انقلابی به راه افتاده چیست، درمی‌ماندند و بعد اعتراف می‌کردند. چند نفر از سران شرکت‌کنندة در این اجلاس، به من صریحاً گفتند که ما قبول کردیم و قبول می‌کنیم که عراق متجاوز است و متجاوز باید همان‌طورکه شما می‌گویید تنبیه بشود.
(تکبیر نمازگزاران)
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار