کد خبر:۶۴۹۹۴۲
رئیس مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد خبر داد

روزانه ۲۰۰ زوج به پژوهشکده ناباروری استان یزد مراجعه می‌کنند

رئیس مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد از مراجعه روزانه حدود ۲۰۰ زوج به پژوهشکده ناباروری استان خبر داد و گفت: ماهیانه حدود ۲۰۰ زوج از باروری‌های کمک شده در پژوهشکده بهره‌مند می‌شوند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس افلاطونیان رئیس مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد با اشاره به اینکه تقریباً ۳۵ تا ۴۰ درصد از ناباروری‌ها در مردان، حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد در زنان و بقیه نیز مشترک بین زوجین هستند گفت: طبق آمار دنیا ۱۰ تا ۱۵ درصد از زوجین و در استان به دلیل کم بودن سن ازدواج در یزد حدود ۵. ۸ از زوجین نابارورند و در آینده ممکن است این میزان تغییر کند.

وی بهترین سن برای بارداری را برای خانم‌ها را تا ۲۵ سالگی عنوان کرد و افزود: با افزایش سن ازدواج در زنان و مردان ایرانی، چون احتمال ابتلا به یکسری از بیماری‌ها مثل فیبروم و اندومتریوز و... افزایش می‌یابد، میزان ناباروری نیز روند رو به رشدی دارد.

رئیس مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد تصریح کرد: با بررسی علت‌های ناباروری اکثر مراجعین به پژوهشکده استان قابل‌درمان‌اند، اما مواردی هم وجود دارد که درمان‌های معمول تأثیرگذار نیست و ما باید از روش‌هایی مثل باروری‌های کمک شده که شامل IVF و ... هستند استفاده کنیم.

این مقام مسئول از مراجعه روزانه حدود ۲۰۰ زوج به پژوهشکده ناباروری استان خبر داد و افزود: بسیاری افراد بدون استفاده از روش‌های کمک شده جواب می‌گیرند، اما ماهیانه حدود ۲۰۰ زوج از باروری‌های کمک شده در پژوهشکده بهره‌مند می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه علت‌یابی ناباروری در آقایان ناشناخته است و علت اصلی ناباروری در خانم‌ها مشکلات اصلی درزمینهٔ تخمک‌گذاری است افزود: ازجمله راه‌های پیشگیری از ناباروری رفع عفونت‌ها، کاهش دادن سن ازدواج در افراد و هم‌چنین مراجعه خانم‌ها قبل از ازدواج به متخصصین است.

افلاطونیان در ادامه یکی از فاکتورهایی که در تخمک‌گذاری مؤثر است را میزان ویتامین D. معرفی کرد و گفت: اگر کمبود این ویتامین در زوجین مشاهده شود متخصصین ما به رفع این مشکل پرداخته و بعد ادامه درمان را انجام می‌دهند.

رئیس مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد ضمن خاطرنشان کردن این مطلب که در استان کمبود قابل‌توجه این ویتامین دربسیاری از خانم‌ها مشاهده‌شده است افزود: از تأسیس پژوهشکده تابه‌حال حدود ۸۴ هزار زوج از طریق روش‌های کمک شده درمان شده‌اند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار