آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۱۴۷۲
موگرینی:

جمهوری چک به من تعهد داد قصد انتقال سفارتش به قدس را ندارد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: وزیر خارجه جمهوری چک متعهد شده است کشورش قصدی برای جابجایی سفارتخانه خود از تل‌آویو به قدس اشغالی ندارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از هاآرتص، فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفت: جمهوری چک به من قول داده است سفارتش را به شهر اشغالی قدس منتقل نمی‌کند.

روزنامه هاآرتص نوشت موگرینی گفت: وزیر امور خارجه جمهوری چک به وی قول داده است کشورش به حمایت از موضع اتحادیه اروپا مبنی بر اینکه قدس اشغالی، «پایتخت» فلسطین و فلسطین اشغالی در چارچوب یک راه حل دو کشور در آینده خواهد بود، ادامه می‌دهد.

این اظهارات در حالی بیان شد که میلوش زمان، رئیس جمهور جمهوری چک، روز پنجشنبه ضمن حمایت از اطلاعیه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در به رسمیت شناختن یکجانبه قدس اشغالی به عنوان «پایتخت» رژیم صهیونیستی گفت: ترامپ مطابق با وعده انتخاباتی‌اش عمل کرده است.

موگرینی روز جمعه در یک کنفرانس خبری گفت به رغم اظهارات زمان، وزیر امور خارجه جمهوری چک متعهد شده است کشورش قصدی برای جابجایی سفارتخانه این کشور از تل‌آویو به قدس ندارد.

در پی اطلاعیه آمریکا، وزارت امور خارجه رژیم اشغالگر صهیونیستی با تمرکز بر متحدانش در آمریکای لاتین، آسیا و آفریقا در تلاش برای ترغیب کشور‌های دیگر به جابجایی سفارت‌خانه‌هایشان به قدس اشغالی است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز ادعا کرده است کشور‌های دیگر در حال بررسی اقدامی مشابه آمریکا هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار