آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۳۴۵۱
اخبار امروز پرس تی وی، آی فیلم و هیسپان

«خورشید طلوع خواهد کرد» در پرس تی وی/ اردشیر رستمی در آی فلیم و در «نظر شما چیست؟» در هیسپان پخش می‌شوند

تازه‌ترین برنامه‌های شبکه‌های برون مرزی اعلام شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ برنامه هفتگی «خورشید طلوع خواهد کرد» (The Sun Will Rise) در شبکه پرس تی وی به بررسی مهمترین موضوعات و مشکلات فلسطین می‌پردازد.

این برنامه به تهیه کنندگی روشن محمد صالح و احمد کابالو هر هفته به مدت ۲۵ دقیقه از لندن روی آنتن شبکه پرس تی وی می‌رود.
برنامه گفت و گو محور «خورشید طلوع خواهد کرد» با اجرای روشن محمد صالح به بحث و بررسی راه و روش هایی که مردم فلسطین برای دستیابی به موفقیت طی می‌کنند، می‌پردازد.

تصویر- نریشن معرفی موضوع، پخش گزارش خبرنگار از غزه و کرانه باختری و مرور شبکه‌های اجتماعی از جمله آیتم‌های برنامه «خورشید طلوع خواهد کرد» است. از موضوعاتی که تاکنون در این برنامه مورد بررسی قرار گرفته است می‌توان به اعلامیه بالفور، به رسمیت شناخته شدن اسرائیل از سوی عربستان و همکاری انگلیس در نسل کشی فلسطینیان اشاره کرد.

برنامه «خورشید طلوع خواهد کرد» جمعه هر هفته ساعت ۰۰: ۱۸ به وقت تهران از به مدت ۲۷ دقیقه از شبکه پرس تی وی پخش می‌شود. تکرار این برنامه نیز شنبه‌ها ساعت ۰۰: ۰۵ و ۰۰: ۱۴، یکشنبه ساعت ۰۰: ۰۵ بامداد و سه شنبه ساعت ۰۰: ۱۲ روی آنتن می‌رود.

اردشیر رستمی از سریال «شهریار» گفت:
خوانش صحیح از زندگی شهریار، سریال را ماندگار کرد

اردشیر رستمی که این شب‌ها با نقش آفرینی اش در سریال «شهریار» دوباره میهمان خانه‌های بینندگان شبکه آی فیلم شده است، اعتقاد دارد دلیل ماندگاری این سریال را باید در رسیدن آن به یک خوانش صحیح از روایت زندگی شاعر شهیر معاصر جست.

وی که تا پیش از «شهریار»، تجربه‌ای در حوزه بازیگری نداشته است، روند ورود خود به این سریال را اینگونه توصیف کرد: من همان زمان هم بازیگر نبودم و البته هنوز هم نیستم. حبیب رضایی با من تماس گرفت و این پیشنهاد را داد. دوست نداشتم وارد حیطه بازیگری شوم، چون سینما و تلویزیون برای من جذابیت کارگردانی دارد و از منظر بازیگری برایم جذابیتی ندارد. هشت ماه با خودم کلنجار رفتم، جواب منفی دادم، اما در نهایت پذیرفتم. حالا که فکر می‌کنم اتفاق بدی نبود و تصمیم اشتباهی نگرفتم.

رستمی که پس از دو سال جست و جوی گروه تولید برای یافتن بازیگر نقش اصلی، به سریال «شهریار» پیوسته علت انتخابش برای ایفای این نقش را تسلط به زبان آذری و انس با شعر و ادبیات در کنار شباهت هایی به لحاظ چهره عنوان کرده و افزود: باید دینی را به ادبیات ادا می‌کردم و آن اتفاق این گونه رخ داد. حضور در قالب شهریار و بازی در این نقش از این منظر برایم خوشایند بود و از طرفی نشاط و حزن و زیبایی را به جامعه انتقال می‌دادیم.

وی افزود: بازی در این تقش در عین حال سخت هم بود، از این بابت که چهل پنجاه سال از زندگی فردی را من باید در یکی دو ماه بازی می‌کردم آن هم من که از بازیگری شناختی نداشتم و بازیگر نبودم. خیلی فشرده بود و خیلی سخت.. یک روز من ساعت‌ها گریه کردم کمال تبریزی گفت: چرا گریه می‌کنی؟ گفتم، چون شما من را به خودم تبعید کردید و من باید زندگی یک فرد دیگر را به این سرعت سپری کنم برایم سخت بود، اما نتیجه لذت بخشی داشت.

بازیگر نقش استاد شهریار در باره بازخوردهای این سریال نیز توضیح داد: ما به همراه گروه ساخت این کار به تبریز رفتیم تا در مورد زندگی استاد شهریار بیشتر تحقیق کنیم. کار به جایی رسیده بود که همه با هر عنوانی از فروشنده تا کاسب دوره گرد ناراحت بودند که چرا از من تحقیق نکرده‌اید؟ چرا نظر من را نپرسیده‌اید؟ و این قطعا شدنی نیست. هر چند می‌دانم این واکنش‌ها به دلیل ارادت قلبی مردم تبریز به استاد شهریار است، اما کار ما هم سخت شده بود.

با اینکه پیش از «شهریار»، هم چندین فیلم و سریال در باره این شاعر ایرانی معاصر ساخته شده است، اما رستمی دلیل خاطره انگیز شدن سریال را اینچنین شرح داد: در اغلب این کار‌ها روایتی که ساخته شده، از زندگی شهریار فاصله بسیار داشته و به جریان اصلی زندگی او نزدیک نبوده است. البته این بدان معنی نیست که روایت ما کامل بوده، ولی ما به یک خوانش صحیح از زندگی او رسیدیم و این نتیجه تحقیق و بررسی فراوان ما بود. من برای بازی در این نقش می‌دانستم اگر بتوانم نجابت و متانت استاد شهریار را در فیلم نشان دهم موفق می‌شویم. عامه جامعه من، این شرم ذاتی و قبیله‌‍ای و شرقی را دارند و استاد شهریار هم بسیار نجیب بود و این برای من مهم بود. تلاش کردم این نجابت را در بازی نشان دهم.

وی با تاکید بر لزوم بهره مندی آثار تاریخی یا متمرکز بر شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی و ... گذشته ایران از کارشناس و مشاور فرهنگی و تاریخی نیز اضافه کرد: در کودکی همیشه فکر می‌کردم روزی در نقش استاد شهریار بازی خواهم کرد. وقتی از تبریز به تهران آمدم، روزهایی که غریب و تن‌ها بودم در کوچه‌های لاله‌زار اشعار شهریار را زمزمه می‌کردم و ساعت‌ها راه می‌رفتم. بسیاری از محله‌ها را با ابیات شهریار شناختم. به همین دلیل در روزهای تصویربرداری هرچه به ذهنم می‌آمد، می‌گفتم. اما برای ساخت فیلم‌هایی از این دست باید مشاور فرهنگی، تاریخی و زمانی داشت چیزی که متاسفانه وجود ندارد. در این کار من در مورد تک تک واژگان ساعت‌ها بحث می‌کردم و کمال تبریزی به دقت گوش می‌داد و عمل می‌کرد. از او ممنونم و بسیار از او آموختم.
این بازیگر از ارادت قلبی اش به شهریار و تاثیری که فرو رفتن در نقش این شخصیت ارزشمند ایرانی داشته است نیز گفت: اواخر پروژه یک روز ساعت‌ها گریه کردم با خودم فکر می‌کردم چه قدر شهریار سختی کشیده. از شهرستان به پایتخت بیایی، غریب باشی، تن‌ها باشی، وضع مالی خوبی نداشته باشی و بخواهی کم کم خودت را ثابت کنی، اما نجابت ذاتی تو مانع این کار شود و با همه این سختی‌ها تبدیل به استاد شهریار شوی. فکر می‌کردم این بزرگ مرد چه روزهای تلخی را سپری کرده است و همه این‌ها من را آزرده می‌کرد و البته احترام و اردات من به او هر روز بیشتر از روز قبل می‌شد.
سریال شهریار هر شب ساعت ۰۰: ۲۳ از کانال فارسی آی فیلم پخش شده و تکرار آن ساعت ۰۰: ۰۷ و ۰۰: ۱۵ روز بعد به نمایش گذاشته می‌شود.


«نظر شما چیست؟»
مردم گواتمالا درباره بحران پیش آمده پاسخ می‌دهند
بحران سیاسی – اقتصادی پیش آمده در گواتمالا که انگشت اتهام را حتی به سمت خانواده رئیس جمهور این کشور نیز کشانده است، سوژه داغ این هفته برنامه «نظر شما چیست؟» هیسپان تی وی است.

برنامه «نظر شما چیست؟» (Que Opinas?) در این قسمت، به بحران سیاسی - اقتصادی پیش آمده در گواتمالا پرداخته و سعی کرده به طور شفاف نظر مردم را در این خصوص جویا شود.

هر هفته، خبرنگار – مجری برنامه با موضوعی اقتصادی- سیاسی به میان مردم در کوچه و خیابان رفته و سوالات خود را درباره موضوع برنامه از مردم آن شهر می‌پرسد و در نهایت در قالب ۵ تا ۶ گزارش مردمی این برنامه را آماده پخش می‌کند.

بحران سیاسی که در گواتمالا وجود دارد، بدترین بحرانی است که رئیس جمهور این کشور در کمتر از دو سال با آن مواجه است. مورالس، در سال ۲۰۱۵ با شعار مبارزه با فساد در انتخابات ریاست جمهوری گواتمالا پیروز شد. این پیروزی در حالی رخ داد که اتو پرز مولینا، رئیس جمهور قبلی به دلیل رسوایی مالی بازداشت و دادگاهی شد؛ ولی هم اکنون فساد احتمالی اعضای خانواده مورالس، ضربه سختی به اعتبار او در کشور پر از درگیری و فساد سیاسی گواتمالا است.

برنامه «نظر شما چیست؟» از سوی واحد برنامه و تولید شبکه هیسپان تی وی در تهران به خبرنگار- تهیه کنندگان هیسپان در کشورهای مختلف سفارش داده می‌شود وآن‌ها با تایید یا پیشنهاد موضوعی خاص، گزارش‌های خود را تهیه و برای پخش ارسال می‌کنند.

برنامه گزارشی «نظر شما چیست؟» بامداد سه شنبه ساعت ۳۰: ۰۰ به وقت تهران به روی آنتن هیسپان تی وی می‌رود و در ساعات ۳۰: ۱۸ سه شنبه، ۰۳: ۰۹ چهارشنبه و ۳۰: ۰۳ پنج شنبه، تکرار این برنامه پخش می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار