آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۳۸۰۷

اردن نفوذ عناصر فراری داعش به این کشور را تکذیب کرد

یک منبع رسمی اردن نفوذ عناصر فراری داعش از سوریه به اردن را تکذیب و تأکید کرد که اخبار منتشر شده در این باره صحت ندارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع رسمی اردن هر گونه رصد یا ثبت تلاش عناصر فراری داعش از سوریه به اردن و یا نفوذ از طریق خاک اردن به مصر را تکذیب کرد.

طبق گزارش خبرگزاری عمون اردن، این منبع اردنی تأکید کرد که طی سال‌های جنگ در سوریه، اردن به فضل تلاش‌ نیروهای ارتش در تأمین امنیت مرزها موفق شد جلوی نفوذ تروریست‌ها به کشور را بگیرد.  

وبگاه الیوم‌السابع نیز با اعلام این خبر به نقل از این منابع اردنی گزارش داد که امنیت مصر، امنیت اردن است و روابط دو کشور تاریخی و استراتژیک است.

پیش از این برخی منابع سوری از احتمال نفوذ عناصر داعش با استفاده از راه‌های زمینی به سیناء خبر داده بودند.

به گفته این منابع، این احتمال وجود دارد که عناصر داعش از طریق سوریه به عراق و سپس اردن و از آنجا نیز به مصر وارد شوند و یا اینکه از جنوب سوریه به اردن و از آنجا به مصر نفوذ کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار