علی باقری معاون سابق دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی شنبه شب در جمع مردم ورامین حاضر شد و به مناسبت ۹ دی سخن گفت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو وی گفت: برخی تلاش دارند تا فتنه-ی ۸۸ را در حد یک رقابت و یا حداکثر اختلاف انتخاباتی تقلیل دهند، در حالی که انتخابات ریشه و منشأ فتنه نبود، بلکه ریشه-ی فتنه "نفاق" بود و انتخابات فقط بهانهای برای فتنه گری بود. باقری افزود: برای فهم ماهیت فتنه فقط کافی است به خطبههای نماز جمعهی رهبر انقلاب اسلامی در ۲۹ خردادماه ۱۳۸۸ (یک هفته پس از برگزاری انتخابات) توجه کنیم. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به فتنه انگیزیهای برخی در پوشش انتخابات ریاست جمهوری در آخرین فراز خطبهی دوم فرمودند: «یک خطاب آخری هم عرض کنم به مولامان و صاحبمان، حضرت بقیةالله (ارواحنا فداه)ای سید ما!ای مولای ما! ما آنچه باید بکنیم، انجام میدهیم؛ آنچه باید هم گفت، هم گفتیم و خواهیم گفت. من جان ناقابلی دارم، جسم ناقصی دارم، اندک آبرویی هم دارم که این را هم خود شما به ما دادید؛ همهی اینها را من کف دست گرفتم، در راه این انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم کرد؛ اینها هم نثار شما باشد. سید ما، مولای ما، دعا کن برای ما؛ صاحب ما توئی؛ صاحب این کشور توئی؛ صاحب این انقلاب توئی؛ پشتیبان ما شما هستید؛ ما این راه را ادامه خواهیم داد؛ با قدرت هم ادامه خواهیم داد؛ در این راه ما را با دعای خود، با حمایت خود، با توجه خود، پشتیبانی بفرما!».
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: بدیهی است نایب امام زمان جان خود را برای رئیس جمهور شدن فلان کس و یا رئیس جمهور نشدن بهمان کس را کف دست نگرفته است، بلکه آنچه موجب شده تا رهبر انقلاب اسلامی حاضر شود تا جان خود را تقدیم کند اسلام و انقلاب اسلامی بوده است.
وی افزود: جریان نفاق در زمان حیات حضرت امام (ره) نیز بارها تلاش کرد تا انقلاب اسلامی را از مسیر خود منحرف نماید که در آخرین گام حضرت امام (ره) با عزل آقای منتظری این جریان و نیز دشمنان بیرونی را از انحراف در مسیر اسلام و انقلاب اسلامی ناامید نمود. پس از رحلت حضرت امام (ره) نیز جریان نفاق تلاش کرد تا رهبری انقلاب اسلامی را از پای بندی به مبانی انقلاب اسلامی و التزام به سیرهی حضرت امام بازدارد، اما وقتی که از همهی راهها برای انحراف مسیر انقلاب اسلامی ناامید شد، سر از فتنهی ۸۸ برآورد و از مردم و رهبری که پای انقلاب و خط امام ایستاده بودند، انتقام گرفت.
باقری اظهار داشت: جریان نفاق در سال ۸۸ تصور میکرد که نظام و رهبری ضعیف شده اند، لذا همهی پوششها را کنار گذاشت و با همهی توان به میادن مقابله با مردم و انقلاب اسلامی آمد. آنها تصور میکردند که با گذشت ۳۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی و ۲۰ سال از رحلت حضرت امام (ره)، انگیزههای مردم برای پاسداری از انقلاب و نظام تضعیف شده است و زمان مناسب برای چنگ کشیدن بر چهرهی معصوم انقلاب اسلامی و انتقام از امام خمینی (ره) است.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: در فتنهی ۸۸ دو جبهه وجود داشت که وجه ممیزهی دو طرف این جبهه برخلاف آنچه برخی القا میکنند، طرفداری از یکی از دو نامزد نبود، بلکه در یک طرف رهبری و مردم بودند و در طرف دیگر جریان نفاق و لیبرالها داخلی و دلبستههای به دنیا و دلخستگان از مبارزه در کنار رژیم امریکا، رژیم صهیونیستی، رژیم عربستان، تروریستهای منافقین، سلطنت طلب-ها، رقاصه-ها و خوانندگان کاربارهای و ... بودند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: نهم دی ۸۸ در امتداد ۲۲ بهمن ۵۷ و ۱۳ آبان ۵۸ است. در ۲۲ بهمن ۵۷، مردم در مقابل حاکمیت استبداد ایستادند و پیروز شدند، در ۱۳ آبان ۵۸ مردم در مقابل نفوذ و سلطهی استکبار ایستادند و پیروز شدند و در ۹ دی ۸۸ مردم در مقابل توطئه گری جریان نفاق ایستادند و پیروز شدند.
عضو تیم مذاکره کننده هستهای ادامه داد: چنانچه گفته شود که اهمیت ۹ دی در روند انقلاب اسلامی از ۲۲ بهمن و ۱۳ آبان، کمتر نیست، سخنی به گزافه نیست، چرا که در فتنهی ۸۸، هر دو جریان سلطنت طلب جریان استکبار که به ترتیب در ۲۲ بهمن ۵۷ و ۱۳ آبان ۵۸ از ملت شکست خوردند، با تمام توان از جریان نفاق در فتنهی ۸۸ حمایت و پشتیبانی کردند، لذا پیروزی ملت بر فتنه یعنی تثبیت پیروزی ۲۲ بهمن و تحکیم موفقیت ۱۳ آبان.
باقری اظهار داشت: شهوت قدرت طلبی جریان نفاق در فتنهی ۸۸ موجب شد تا آنها عملاً به مزدوران امریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده و تمام قد در مقابل امام، رهبری، ملت و اسلام و انقلاب اسلامی بایستند.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: بزرگداشت ۹ دی، صرفاً برای یادآوری خاطرههای تلخ و شیرین سال ۸۸ نیست، بلکه برای تعظیم شعائرالله است. هدف از بزرگداشت ۹ دی روشن نگه داشتن چراغ سبز امید و نشاط برای دوستان انقلاب اسلامی و چراغ قرمز مقابله با نفاق و تزویر دشمنان انقلاب اسلامی است.
وی افزود: افتخار کور کردن چشم فتنه در سال ۸۸ فقط و فقط منحصر به رهبری و مردم است. اگر تبعیت مردم از رهبری نبود، معلوم نبود که جریان نفاق داخلی که سردمدار فتنه بود چه بلایی بر سر انقلاب خمینی (ره) آورده بود.
باقری گفت: خواص پرمدعا و بی خاصیت که بارها و بارها در برابر ندای "هل من ناصر ینصرنی" رهبری سکوت کردند و با ژستی عاقل مأبانه تودههای مردم را که با هوشمندی بی نظیر و بصیرتی شگرف یک تنه در مقابل فتنه ایستادند، به تندروی متهم نمودند، امروز نیز از نظام و مردم و انقلاب طلبکارند. اگر انقلابی گری مردم در سال ۸۸ نبود، جریان نفاق هیچ اثری از انقلاب خمینی (ره) باقی نمیگذاشت.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: شاخص و معیار پایبندی افراد و جریانها به اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی و سیرهی امام خمینی (ره)، باور آنها به یوم الله ۹ دی و مقابلهی آنها با جریان نفاق طراح و سردمدار فتنه است.
باقری در پایان تصریح کرد: اگر کسانی که این همه دغدغهی حصر را دارند، درصدی از این دغدغه را هم برای صیانت از انقلاب اسلامی و مقابله با فتنه گریهای جریان نفاق داشتند، جریان شوم فتنه در زمانی بسیار کمتر از ۸ ماه مضمحل میشد.