آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۱۹۱
خواجه محمد آصف:

پاکستان دیگر متحد آمریکا نیست/ شرکت در جنگ افغانستان اشتباه بزرگی بود

وزیر امور خارجه پاکستان گفت: با توجه به تعلیق کمک مالی و امنیتی واشنگتن به اسلام‌آباد اتحاد و همکاری با آمریکا را تمام شده می‌دانیم.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «خواجه محمد آصف» وزیر امور خارجه پاکستان گفت: با توجه به تعلیق کمک مالی و امنیتی واشنگتن به اسلام‌آباد اتحاد و همکاری با آمریکا را تمام شده می‌دانیم.

وی در مصاحبه با روزنامه «وال استریت ژورنال» افزود: پاکستان دیگر متحد آمریکا نیست، زیرا با متحدان چنین رفتاری نمی‌شود.

به گزارش روزنامه جنگ، آصف تأکید کرد: اتحاد با آمریکا در سال ۲۰۰۱ و شرکت در جنگ افغانستان اشتباه بزرگی بود که سبب گسترش تروریسم در پاکستان شد.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که سخنگوی ارتش پاکستان گفت: تصمیم یک جانبه آمریکا برای قطع کامل کمک‌های مالی و نظامی پاکستان به خود این کشور آسیب می‌زند.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد کمک‌های مالی و نظامی پاکستان به حالت تعلیق درآمده است و تا زمانی که اسلام‌آباد خواسته‌های واشنگتن را برآورده نکند هیچ کمک مالی به این کشور تعلق نخواهد گرفت.

نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد اعلام کرد: تصمیم دونالد ترامپ درباره قطع کمک مالی پاکستان نه به خاطر رأی مثبت این کشور برای فلسطین بلکه به دلیل فراهم کردن مخفی‌گاه امن برای تروریست‌ها است.

وی افزود: پاکستان بازی دوگانه علیه آمریکا به راه انداخته و از تروریست‌هایی که در افغانستان علیه واشنگتن وارد عمل می‌شوند، حمایت می‌کند.

وزیر امور خارجه پاکستان گفت: اینکه آمریکا نام پاکستان را به لیست کشور‌های تحت نظر اضافه کرده به این معناست که از تمام ابزار‌های خود علیه این کشور استفاده می‌کند.

رئیس جمهور آمریکا در نخستین پیام توئیتری خود در سال ۲۰۱۸ میلادی از قطع کمک‌های واشنگتن به دولت پاکستان خبر داد و اعلام کرد که واشنگتن در اقدامی احمقانه در طی ۱۵ سال گذشته ۳۳ میلیارد دلار به این کشور کمک کرده است که این روند ادامه نخواهد یافت.

وی ادامه داد: پاکستان جز دروغ و فریب کاری چیزی تحویل آمریکا نداده و رهبران این کشور ما را احمق فرض کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار