آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۲۸۷

عمران‌خان: پول گرفتن از آمریکا پاکستان را ذلیل‌ کرد

رهبر حزب تحریک انصاف پاکستان با انتقاد مجدد از نواز شریف تاکید کرد: اگر ما در سال‌های قبل از آمریکا وام و قرض دریافت نمی‌کردیم، اینک مجبور نبودیم پیش روی واشنگتن سر خم کرده و با ذلت برخورد کنیم.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اکسپرس نیوز، عمران خان در جلسه همگانی خود مردم شهر چکوال را مخاطب قرار داده و اوضاع سیاسی و اقتصادی پاکستان را فاجعه بار دانست.

رهبر حزب تحریک انصاف تصریح کرد: مردم پاکستان دیگر فریب حیله و فریب نواز شریف را نخواهند خورد و وی باید برای ۳۰۰ میلیارد روپیه‌ای که اختلاس کرده حساب پس دهد.

وی با انتقاد از شیوه برخورد نواز شریف پس از رد صلاحیت توسط دادگاه عالی پاکستان گفت: وی به جای اینکه از رفتار زشت خود شرمنده باشد شروع به متهم کردن ارتش و دادگاه عالی پاکستان کرده است.

وی گفت: سفر نواز شریف به عربستان برای این بود که او به آل سعود التماس کرده و از آنان کمک بگیرد.

عمران خان افزود: اگر ما در سال‌های قبل از آمریکا وام و قرض دریافت نمی‌کردیم، اینک مجبور نبودیم پیش روی واشنگتن سر خم کرده و با ذلت برخورد کنیم، اینک من تنها با ۲۰۰ سیاستمدار با ایمان پاکستانی جدید خواهم ساخت.

کاپیتان سال‌های دور تیم ملی کریکت پاکستان افزود: تا زمانی که یاد نگیریم مشکلات را نباید با گرفتن قرض‌های خارجی حل کرد، بحران در کشور ادامه خواهد یافت.

وی تاکید کرد: تنش‌هایی که آمریکا اخیرا به آن دامن می‌زند فقط به این دلیل است که پاکستان را عامل ناکامی‌های خود در افغانستان معرفی کند.

وی گفت: حملات متعدد آمریکا به مناطق مرزی پاکستان باعث سرگردانی و ایجاد خسارت‌های فراوان برای ساکنان مناطق قبایلی شده است.

در حالی که کمتر از پنج ماه به انتخابات سال آتی پاکستان مانده است عمران خان و تحریک انصاف یکی از جدی‌ترین گزینه‌ها برای پیروزی در انتخابات است.

اگر عمران خان بتواند پیروز انتخابات باشد برای نخستین بار فردی غیر از دو حزب مسلم لیگ و حزب مردم توانسته بر کرسی قدرت در پاکستان تکیه بزند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار