حمایت چین از پاکستان در مقابل تحریم‌های احتمالی آمریکا
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۷۳۵
وزارت خارجه چین اعلام کرد

حمایت چین از پاکستان در مقابل تحریم‌های احتمالی آمریکا

سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن رد اتهامات واشنگتن علیه پاکستان اعلام کرد که از اسلام‌آباد در برابر تحریم‌های احتمالی واشنگتن حمایت خواهد کرد.
حمایت چین از پاکستان در مقابل تحریم‌های احتمالی آمریکا
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اکسپرس نیوز، «لو کانگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در حمایت از پاکستان در برابر فشار‌ها و اتهامات واشنگتن گفت که تروریسم دشمن مشترک همه کشور‌ها است؛ بنابراین این تنها وظیفه پاکستان نیست که با آن مبارزه کند.

وی در ادامه گفت که ما در برابر هرگونه تحریم احتمالی اسلام آباد از سوی واشنگتن از پاکستان حمایت خواهیم کرد و در کنار این کشور خواهیم ماند.

وی افزود: بار‌ها این موضوع را مطرح کرده‌ایم که پاکستان نقش مهمی را در مبارزه با تروریسم ایفا کرد و کشور‌های دنیا باید به جای متهم کردن یکدیگر، علیه تروریست‌ها متحد شوند.

لوکانگ تاکید کرد: تروریسم مشکل مشترک همه کشور‌ها است، بنابراین اقدام علیه تروریست‌ها باید با همکاری همه کشور‌ها صورت گیرد و تنها وظیفه پاکستان نیست که در این زمینه وارد عمل شود.

وی افزود: چین از هر حرکت جمعی که با اعتماد سازی و احترام متقابل برای مبارزه با تروریسم انجام شود حمایت می‌کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار